Tip! Jabeur-Bencic | Datum zápasu: 19.6.2022 15:35 | Tip: počet setů 3 | Kurz: 2.32 | Vklad: 2
Tip! Jabeur-Bencic | Datum zápasu: 19.6.2022 15:35 | Tip: počet setů 3 | Kurz: 2.32 | Vklad: 2
Tip! Francie - Česko | Datum zápasu: 19.6.2022 18:00 | Tip: 181,5 points under | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Tip! Újezd - Třeboratice | Datum zápasu: 18.6.2022 11:00 | Tip: 2 | Kurz: 2.1 | Vklad: 5
Tip! Medvedev - Otte | Datum zápasu: 18.6.2022 14:35 | Tip: Otte více ace | Kurz: 3.7 | Vklad: 2
Tip! Medvedev - Otte | Datum zápasu: 18.6.2022 14:35 | Tip: Otte 7,5 ace over | Kurz: 1.94 | Vklad: 3
Tip! Brengle/Liu - Potapova/Sizikova | Datum zápasu: 18.6.2022 13:35 | Tip: Brengle/Liu | Kurz: 2.82 | Vklad: 2
Menší zkouška v sekci ostatní sporty. 🍀
Tip! Haddad Maia - Frech | Datum zápasu: 17.6.2022 14:15 | Tip: Haddad Maia | Kurz: 3.35 | Vklad: 2
Zdar kluci, měl bych dotaz ohledně SK Betano (jen jsem o nich okrajově slyšel)
1) vypisují ruský sport (hokej) ?
2) jak dlouho vás nechají žít ? má cenu zakládat účet .....díky za info
💪 paráda
Tip! Boston Celtics - GSW | Datum zápasu: 17.6.2022 03:00 | Tip: GSW | Kurz: 2.41 | Vklad: 3
Tip! Newells rez. - Talleres rez. | Datum zápasu: 15.6.2022 16:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.19 | Vklad: 3
Live Tip! Trnava-Skalica | Datum přidání tipu: 15.6.2022 12:01
prípravny zapas polčas 0-0 hra sa na NT v Jaslovskych Bohuniciach a to bola Skalica lepšia a kludne sa mohlo ist do kabin za stavu 0-2. Do druhého polčasu poslala Trnava druhú jedenástku a tato by mala byt silnejšia. Skalica tiež vačšinu hračov prestriedala a u nich zase prvý polčas hrala silnejšia zostava, Trnava tento zápas musí dotiahnuť do vitazneho konca, kedže Skalica postúpila z druhej ligy až ako 3tia v poradí.
Trnava win @2,25 3/5 tipsport
Tip! SK Klatovy - SK Otava Katovice | Datum zápasu: 15.6.2022 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 3.25 | Vklad: 3
Dlužíme report ze srazu. Over 0,5 překvapeného Stala. Čím? Tím, že se za mými zády domluvilo, že se objeví i stará parta takže se k očekávané sestavě: Stal, Vilo, Xavier, Bulvis, Šohodri, Tinie a z druhé strany sázení bookie Tomáš připojil ještě Kodas, Beny, Beast, babka, Misel, Vodnik Kebule Atmosféra byla skvělá a překvapení velké a já tímto všem velmi velmi děkuji. Dále ve zkratce: - Tinie nezklamal ve své mladické sebe zahleděnosti a daroval mi triko s nápisem „I love Tinie“. Moc díky! Bohužel pozapomněl, že jsem velký duchem, ale ne tělem a tak mám to tričko spíš jako pyžamo a moje žena na něj tedy bude velmi často (chtě nechtě) myslet 😃 - V čem Tinie naopak zklamal, byla na jeho věk dlouhá rekonvalescence po pátečním tahu (který pro něj skončil v sobotu v 6h ráno). Nicméně použitelný byl až v sobotu ve 21h tedy na začátku sobotního tahu 😃 - Velkým překvapením bylo, že nejstarší ženu nesbalil, jak to dříve bývalo babka, ale Bulvis. Bylo to hodně over 50 a Bulvis to překvapivě vytěsnil ze své mysli. Stejně jako kšiltovku z hlavy. - Odehrála se také hvězdná tenisová 4 hra. Dvojice ve složení Beny+ Vodnik proti babka, Kodas předváděla tak skvělý tenis, že jsme se Šohodrim vydrželi toto zápolení sledovat celých 20 minut. Pak nás ovšem znechutilo množství fixů na obou stranách a tlak na to abychom jim nosili tenisáky, co šli za plot. - Jako vždy nechyběla skvělá porce tipů od Babky, Bulvise a dalších, u kterých byl void roven výhře. Vrcholem byla sázka dvojice Bulvis a Tinie na NBA. Původní myšlenka byla výhra GS, která se v rámci vyšší výhry změnila na GS hcp -7,5 bodu, aby následně vítězoslavně přinesli tiket na remízu v kurzu 15 😃 Nutno podotknout, že pár minut před koncem tam šance byla. Nezbývá samozřejmě než za tipy poděkovat. Peníze kazí charakter a na srazu jsme si ho tedy naopak dost vylepšili. Proběhl samozřejmě sázkařský seminář a několik skoro powerpointových prezentací na sázkařská témata jako je Moneymanagement, jak nedostat limity nebo naopak jak je dostat, nechyběla ani přednáška o závislostech (vzhledem k osazenstvu nikoli jen na sázení), dotkli jsme se i nových sázkových kanceláří a samozřejmě nechyběla přednáška na téma Value. Všem prezentujícím velký dík za jejich důkladnou přípravu. - Rád bych vypíchl i naši otužileckou vložku na šlapadlech (já, Bookie Tomáš a šoho). Dodrželi jsme tradici a zvládli šlapadla i koupačku byť voda byla studená a vítr silný a chladný. Za naši odvážnost jsme sklidili i obdivné pohledy skupinek mladých žen. Naštěstí už neviděli naši ne úplně důstojnou snahu vyškrábat se zpět na šlapadlo 😃 - Překvapením srazu se ovšem stal Bulvis, se kterým jsem se nikdy (a ani nikdo další) za celou historii srazů nemohl v neděli při odjezdu rozloučit, protože byl vždy ještě v bezvědomí. Tentokrát šokoval v 9:00 svou přítomností na snídani a dokonce měl již i sbaleno. Manželství mu svědčí a jeho manželce nezbývá než pogratulovat k novému Bulvisovi. - A rozhodně se nesmí zapomenout na Šohodriho, u kterého by se dalo (na jeho poměry) i skoro říci, že celý sraz nezavřel hubu 😃 Co se dělo v druhé půlce srazu, která měla ubytování jinde nevím a budu rád, když třeba někdo přidá nějaké zajímavosti. A budu se těšit na příští sraz, který snad bude opět takto spojený 😊
Dalsi pokus v sekcii tenis....
Live Tip! Williams-Kron | Datum přidání tipu: 13.6.2022 16:59
live okolo švajčiarska Leknesund si ide pre vitazstvo v etape, za nim su ešte Rutsch,Schar a Holmes a potom už peloton (takže vyzerá, že balik by mal šprintovať o druhé miesto), Williams vyhral prekvapujuco včerajšiu etapu, Kron skončil tretí. Kron skončil 3tí aj na jednorazovke pred 3mi dňami ked ho porazili len Hirschi a Schachmann. Williams sa mi dnes nezdal tak svieži a čakam, že dnes Kron bude rýchlejší v cieli a porazí ho.
Williams-Kron 2 @2,4 3/5 tipsport
Live Tip! Seyboth Wild Thiago - Sanchez Iz | Datum přidání tipu: 13.6.2022 10:34
Ahojte, takže idem si napraviť reputáciu po včerajšej premacth analýze. A kedže zápas za pár minút začína, vychádza mi to na LIVE analýzu - rozumej garanciu, že vyjde :))
Už včera som hral proti Seybothovi, keď hral proti Pospíšilovi/veterán kurz 5 a viac /... Seyboth sa trápi, často zahadzuje raketu, nadáva trénerom, rozhodcom atď.
A preto dnes nemôže byť favoritom. Včera vyhral, ale pouze ako dominancia vo výsledku. Od začiatku sa trápil, a mal naozaj velke šťastie. V prvom sete bol až 3x o break dole, ale Pospíšil zlyhával v big pointoch. Nevyužil 2x gameball na 5:3 či 2 breakbally na 5:4 a potom z gameballu opať stratil servis a bolo 4:6.
Včera opať lietala raketa, aj gestikulácia k trénerovi nám ukázala, že nie je v psychickej pohode. On bol 7 junior na svete, atakoval 1OOku no a teraz? Za pol rka vyhral len tretí zápas!
Sanchez je typický španielsky antukár, tento rok 16-10. Má tam titul z futures, semifinále s Rosetta, kde porazil napr Zapatu Mirallesa. Posledné týždne prehral len ako outsider proti Millmanovi či Zhangovi. Tu v 1.kole kvaldy otočil zápas proti Fominovi, ktorý nedávno vyhral svoj prvý challenger.
V aktuálnej forme oboch hráčov jednoducho nemôže byť Seybath v pozícii favorita.
Kurz 2.02 beriem vo Fortune, Tipáč pouze 1,89
GL
Tip! Kazachstan - Slovensko | Datum zápasu: 13.6.2022 16:00 | Tip: zlte karty over 4.5 | Kurz: 1.84 | Vklad: 2
Tip! Andy Murray - Matteo Berrettini | Datum zápasu: 12.6.2022 15:00 | Tip: Andy Murray | Kurz: 1.96 | Vklad: 4
GL pánové