Zdravim ve spolek
chci se zeptat na Vas nazor nebo zkusenost. Kazdy sazkar , ktery vyhrava musi resit nekonecny problem a to je shaneni novych uctu . Myslite, ze risk oddeleni , ktere ma na starosti limitovani a blokovani uctu rovnez sleduje zarizeni z ktereho je sazeno ? , napr. sezenu novy ucet , reinstaluju telefon nebo PC , zmenim IP adresu , ale jestli je tohle dostacujici. Kazdy pristroj ma svoji unikatni MAC adresu a je otazkou jestli ji sazkovky jsou schopne videt . Tohle tema jsem resil s nekolika dalsimi full time sazkari a nedokazeme se shodnout na jednoznacnem nazoru. Nekdo rika , ze te limitujou kvuli zapasum kere sazis , undeground ligy , tve tipy dycky dropnout atd... a maji rovnez systemy , ktere te hned rozeznaji podle tvych betu, vkladu, nekdo zase rika , ze se podivaji a vidi , ze je to porad ze stejneho pristroje , ze to jsi ty takze hned limit. Z me zkusenosti nekdy mi jeden telefon vydrzi na x uctu , pak zmenim telefon novou sim kartu a po 3 sazkach limit , takze fakt nedokazu rict jednoznacny verdikt a jak se proti tomu branit aby ucty vydrzely co nejdyl , diky za Vase postrehy
btw za cca 2 tydny se u nas spousti nova sazkovka betano.cz patri to pod Stoixman odds ⚽