Rusi live na sledovacku hcp -8.5/-9.5 KO
3. Q dobra, potom v poslednej za 5 min. 2 body a trapenie do konca...
Rusi live na sledovacku hcp -8.5/-9.5 KO
3. Q dobra, potom v poslednej za 5 min. 2 body a trapenie do konca...
Nacházím se v sekci fotbal?
Urna99
Susice dneska jede na Dobris mozna poprve bodovat. Uzdravil se pravej bek, pomerne key player minulej rok a stopera bude dneska hrat clovek, co hral druhou ligu. Ma sice roky, ale je to kvalita. Dobris je naopak velmi podobny tym. Taky mlady a maj dve vyhry, s Mariankama, ktery prijeli bez 7 lidi zakladu a Rokycany prvni kolo, kde meli strasny stesti. Je to navic taky novacek a to postupoval z krajskeho preboru z pateho mista, protoze to prvni ctyrka nechtela prihlasit. Naopak Susice to regulerne vyhrala. Dobrisi dnes bude chybet pravy kridlo, pomerne dulezity hrac.
Jirny-Taborsko "B"
ČFL 17:00 - Jirny AH -2.5g @ 1,9 - 4/5
Opet velmi vypeceny tip. Taborsko prestalo davat ligouse do becka a je to na vysledkach pochopitelne videt. Jsou posledni a dostavaji kazdy tyden pridely a to hlavne venku plati dvojnasob. Dostali od Prevysova ctyrku a nebo treba od Pisku, coz je oproti Jirnam jeste o tridu horsi mancaft.
Acko Taborska hralo rano v Sokolove a rozhodne se nestihaji premistit na tento zapas, on to ani nikdo neplanoval. V tomto pripade bude hrat za becko samej mladej a takrka se jedna jen o otazku kolik vlastne dostanou. Jirny jsou famozni, maji formu, zkusenosti a doma je malokdo dokaze jen potrapit. V tomto pripade je fair -3.5 za ten kurs.
Dovolím se představit ať víte s kým máte tu čest :)
Jsme z Brna, je mi 40 a sázím už tak dlouho, že to snad ani není pravda. Tím že jsem z Brna tak fandím Flintě a Kometě pro kterou zpracovávám statistiky, tedy ty oficiální ze kterých čerpá třeba i TV. Komu fandím dál je asi podle nicku jasné.
Dlouhou dobu jsem teď byl nečinný na jakémkoliv sázkařském serveru. Ale tak 4-7 let zpět jsem byl členem i prestižních uzavřených serverů. Někteří tady by mě mohli i znát :) Teď mám více času tak jsem se rozhodl že se o nějaký třeba i zajímavý tip podělím.
Sázím hlavně anglické soutěže, nejraději ty úplně nejnižší. A hokej, český Extraliga, WSM liga :)
Doufám v příjemnou a úspěšnou spolupráci!!
GL FULHAM :)
Doubravka-Motorlet Praha
Divize A - Motorlet Praha money line @ 1.75 - 5/5
Motorlet ma nejlepsi tym v teto divizi. Jasny favorit na postup do treti ligy. Byl sem letos se kouknout na jejich zapas v Ostrove, kde vyhrali 7-0 naprosto bez problemu. Maji dnes k dispozici kompletni tym, ktery je tvoren z velike kvality na tomto levelu. Hraje tu ligovy Rajnoch, v utoku je Jirka Sodoma coz je hrac ligovych kvalit (mladeznicky reprezentant a patri Slavii Praha), Lukas Palko ten hral ve Svycarsku a dalsi ...
Doubravka naopak je tvorena jen z domacich hracu. Tym je pomerne mlady a cca podprumerny pro tuto soutez. Zatim jsou paty a to je zrejme duvod, proc je tam takovy kurz. Jenze je to tim ze porazili dva novacky (Ostrov 4-0 a 7-1 dali Susici, ktera ma vekovy prumer cca 20 let a hraji tam dorostenci). Vyhoda tedy pro nas, protoze ten kurs je TOP a fair je maximalne na 1.35. Motorlet o dve tridy lepsi mancaft. *3*
Tip! WBA - WHU | Datum zápasu: 17.9.2016 16:00 | Tip: under 10,5 rohu | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Tip! KuePa HT - Kiekko-Vantaa | Datum zápasu: 17.9.2016 16:00 | Tip: Kiekko-Vantaa | Kurz: 2.38 | Vklad: 2
Díky za přijetí a malá ochutnávka v sekci HOKEJ :)
Tip na fotbal z anglického pralesa v sekci. Tak snad *4*
Rusom vobec nejde strelba od zaciatku (2/15), teraz mali timeout a snad sa uz ukludnia, hraju ti najlepsi, takze ak mate v live hcp do -10, tak by som skusil :)
a ještě jeden podřadný bet v sekci hokej*4*
Tip! FC Dukla Praha - Bohemians Praha | Datum zápasu: 17.9.2016 15:00 | Tip: Neprohra hostů | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Tip! Ujpest - Belehrad | Datum zápasu: 17.9.2016 18:30 | Tip: Ujpest ah-4,5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden zápas z Portugalska...
Tip! Aleš Hemský | Datum zápasu: 18.9.2016 02:00 | Tip: vítěz bodování ČR | Kurz: 15 | Vklad: 1
sekce hokej - ještě něco málo *4*
DC v Moskve.
Russia - Kazachstan
12:00 Donskoy - Kukuskin
@ 2,5 Donskoy tipsport 2/5
Tu uz pre mna value na domaceho.Posledne zapasy Donskoy zahral dobre. Ak mu to vydrzi svoju kozu len tak lahko neda. Navyse doma. H2H pre Kukusku ako sa uz spominalo ale moc by som tu vahu neprikladal,predsa nikde nie je napisane ze uz je to dopredu danne. A myslim ze ako poctivo sa pripravoval Kukuskin tak aj Donskoy.
Domace prostredie,forma z poslednych zapasov plus vyssia hodnota kurzu za nizssi vklad idem Donskoya.*4*
Tip! Ústí - Přerov | Datum zápasu: 17.9.2016 17:00 | Tip: nad 5,5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
z kvalifik. Eurobasket 2017 - istotu postupu maju: Rusko, Belgicko, Maďarsko, Čierna Hora , Slovinsko ako vitazi skupin, o dalsich 6 miest sa bude bojovat dnes, tu je kluc ako sa jednotlive timy tam mozu dostat:
http://www.fiba.com/eurobasket/2017/qualifiers/news/how-teams-can-still-qualify-to-fiba-eurobasket-2017