Livebet
Livebet
Ostapenko 5:7 3:6 +1,5 setu KO, ani vedení o 2 brejky nestačilo
Kucova 6:7 3:6 +1,5 setu KO, zde taky nádherný průběh
Vinci 6:2 6:4 hcp -3,5 OK
jeden tip netradične odo mňa na zajtrajšiu KHL.
samozrejme v sekcii hokej.*4*
Rohy v zapase Zlín Karvina s velkym stestim OK. Priste asi přeci jen raději pockat na livko
Pár vět a nějaký čtení k 1xbet v sázkovkách. Prosím nedávat ban, klidně smažte jestli se to nehodí, chtěl jsem se jen podělit o informace který jsem teď poslední dobou ohledně této sázkovky hledal.
Námět na livko, start za 4
dívám se že Townsend je docela při těle na tenistku,když ji bude honit po kurtu soupeřka tak se musí unavit to nemůže uběhat
jedou mi stránky dobře nebo nikdo od půl druhé nic nenapsal jen se ptám jestli nemám nějaký výpadek
http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/hazardni-velky-bratr-nastoupi-kvuli-zpozdenemu-tendru-az-v-roce-2018-1317164
tak sa vám to odkladá, *3* som zvedavý s čím prídu u nás.
sereď hustě, diky za to
Sporting CP - FC Porto 2:1 FT
výhra domácích, bet OK
*8*
pár tip na zítřejší US Open*4*
vyhodnocení soubojů na Barumce udělám zítra, uvidím, jak budou oficiální výsledky. Sázky na umístění nevyšly, i když byly rozjety dobře. Na té Barumce se to zřejmě opravdu nevyplatí.
Kajetanowicz (top3) z tipů včera odstoupil ze místa pro poruchu, dnes pokračoval. Valda (top3), když byl v první pětce, tak ho potkal defekt, dnes další. Celkově čtvrtý. Tarabus (top5) to rozbil 2 RZ před cílem na čtvrtém místě. No a Lukyanuk napálil cca 7 km před cílem do balíku slámy, když bojoval o vítězství. Auto snad do cíle dovezl
Livko Plzen Slavia
Safiullin- Konecny over izy KO
ad můj tip ze sekce fotbal :
oficiální sestavy už jsou k dispozici :
SPORTING: Rui Patrício - João Pereira, Coates, Semedo, Marvin Zeegelaar - Gelson, William Carvalho, Adrien, Bruno César - Bryan Ruiz, Slimani.
FC PORTO: Casillas - Layun, Felipe, Marcano, Teles - Herrera, André André, Danilo - Corona, André Silva, Otávio
Porto tedy úplně dle předpokladů, u Sportingu místo Jeffersona na pravém beku Zeegelaar, nikoliv Bruno César jak jsem předpokládal. Ten je posunutý víc do zálohy a je to IMHO pevnější obrana...
Pinna vylezla na HW až na @2,52, což se v těchto sestavách prostě hrát musí a já si přiložil...
GL
Sered si nesie domov krásne víťazstvo 0:4 a my krásny kurz *9**4**4**4*
V sekci tenis námět, dík za názory.
Haag - Heracles 1:1 over 2,5 gólu Ko - v 80. minutě za stavu 1:1 nedali domácí penaltu *10*