Tip! Frederikshavn-Lillehammer | Datum zápasu: 26.8.2016 17:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Tip! Frederikshavn-Lillehammer | Datum zápasu: 26.8.2016 17:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
lolo: s tvojim komentom suhlasim v sekcii, ja som vzal 1.70, pretoze po 1.60 to bolo pre mna hratelne na Ukrajinu :) terajsich 1.40-1.45 uz jasne ze nie, na Izr mas teraz 3.45 v Unibete...:)
Pro zajímavost (se sázením to sice evidentně souvisí, ale předpokládám, že když to sem dávám já, bude to brzo smazáno) :
https://www.novinky.cz/domaci/412949-blokovani-webu-ministerstvem-financi-bude-resit-ustavni-soud.html
tak este jeden strelec na LM v sekcii hokej
Dnse som to skusil tiez*5*takze diky*4*
49 minuta Chabarovsk : Din. Moskva 0:3
Moskava pg+2.5 OK *5*
sekcia hokej *17*
live
Info z cyklistiky: kdo by chtel kurz @1.50 do nejake akovky, tak se nabizi duel:
L.Konig - B.De Clerq. (Kurz od vcera padl nizko na to hrat to jako solovku, aspon pro me tedy). Jde o to, ze De Clerq se vcera hodne potloukl (viz. https://pbs.twimg.com/media/CqwDz1ZXEAAOa4l.jpg:large), nema nic zlomeneho, ale hodne trznych ran a odrenin. Jak byva zvykem, tak bude dnes na kole hodne trpet. Jede se stredne kopcovita etapa, ktera mu da dost zabrat. Ocekvam, ze bude mit vubec problem udrzet se ve skupine s hlavnimi favority, v ktere by mel pohodlne dojet L.Konig.
livebet
Druhý tip z Kypru na sobotu *1*
KHL o 11:30 v sekcii hokej
Tip! Burton-Derby County | Datum zápasu: 26.8.2016 20:45 | Tip: 2 | Kurz: 2.35 | Vklad: 2
dotaz lucky looser na usopen sa losuje alebo 1 v kvalde postupuje priamo v pripade prehry VDAKA
na diskusiu, co ma zaujalo z futbalu, tak Bayern - Bremy.....Bremy musia mat traumu z Mnichovcanov, prehrali s nimi poslednych 8 zapasov so skore 3:38 :). Navyse maju nejake zranenia vratane Pizarra a podla odbornikov aj v tejto sezone budu bojovat o zotrvanie, v lete ziadna vyrazna kvalita do timu neprisla. Navyse teraz v pohari hanebna prehra s tretoligistom s Lotte, ktore bolo podla reportu aj lepsim timom. Bayern tiez ma komplikacie so zdravim niektorych hracov, ale aj napriek nim si poradili v Superpohari s Dortmundom, vyprasili v pohari Jenu a Bremy je ich oblubeny super :) TT Bayern over 3.5 za 2.10 ma laka :)
První vlaštovka z Kypru na 2.kolo v sekci fotbal *1*
nieco z turnaja v Estonsku...
sekce fotbal
Velmi slabý výkon podal španělský sudí v Bělehradě.Pouze 3x tasil žlutou.*10*
Wexford-Gintra 1:2
Tip OK
škoda,kdo hrál neprohru, přišel o ní v 91.min
jinak naprosto vyrovnaný zápas, až přišla červená+penalta, kterou naštěstí Gintra nedala, jinak si myslím, že by to šlo do kopru...