Zdravím pánové, co dnes MS? V 16:00 se nabízí očekávaná remíza FRA vs DEN? Oběma stačí bod k prvnímu místu, resp. k postupu, takže se to dost nabízí. Kurz byl původně cca 2,5 a ráno už se vyšplhal na 2,9 a to jsem tam už musel pustit. Taky se mě zde líbí under na karty nebo na fauly, protože vzhledem k tomu, že všem vyhovuje remíza, tak očekávám, že do sebe hráči tak nepůjdou, FRA zatím 3 a DEN 4 žluté karty, takže se nějací hráči budou muset hlídat, protože je zde hrozba stopky pro případné osmifinále.*4*
No a večer ISL vs CHOR, tady už mají Chorvati jistý postup a vzhledem ke svému skóre i první místo, protože neočekávám, že by NIG výraznějším způsobem smetla ARG. ISL naopak hraje o všechno potřebuje vyhrát a spoléhat na ARG, že vyhraje, ale ne výraznějším rozdílem. ISL nejsou žádní nazdárci, což již prokázali a CHOR by mohli potrápit i za jejich plného soustředění, ale víme jak to bývá u Balkánců v případech, že prostě nemusí. Očekávám i nějaké šetření hráčů ze strany CHOR, což ale tak úplně nepovažuji za výhodu, ale přesto se mi zde 1 líbí. Kurz od včerejška klesl aktuálně cca 3,4.
Takže v podstatě spoléhám na to, že si Evropané navzájem pomůžou.*5*