live
Livebet Třinec U21-ML Boleslav U21 0-0 neprohra domácích OK*4* ale asi s velkým štěstím podle onlajnu hosté lepší i v 10..
MarkWilmork ban jdi si nadávat jinde a už minule jsi měl myslím nějaké problémy..
Jestřábi Omsk - Sarmaty Orenburg 5:1 OK *4*
podle očekávání rozhodla kvalita útoku Omsku, opět výborně zachytal Lobachyov ! čelil 40 střelám !! to jsem určitě nečekal a je to velký překvapení *3* nicméně kvalita útoku Orenburgu je bídná, Omsk si vzal 29 střel a 5 kusů tak nějak v pohodě...
Livebet sekce, sazka 5/5
Livebet Juniorka start 14:00 *4*
Tip! Lausanne - Bazilej | Datum zápasu: 21.9.2016 20:30 | Tip: Obaja gol + over 2,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Možná blbej ale dotaz...
Jak se dá dostat k sekcím když jsem na mobilu??*3**3*
Karvina 3-1 OK
Něco jsem zplodil v sekci FOTBAL! Btw nevím jestli se to tu dá někde přidat nebo to mohou jen "vyvolení" :)
Tip! Jestřábi Omsk - Sarmaty Orenburg | Datum zápasu: 19.9.2016 13:00 | Tip: Jestřábi Omsk | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Juniorska liga v sekci fotbal, od 11:00
Za hoďku tenis v sekci*4*
Sázka na Kolumbii a Argentinu do 2. místa ve skupinách A a E na MS ve futsale OK *7*
koivu i ekblad KO
Dnes sa ospravedlnujem za NFL, oba tipy o parnik KO, to je des
Střely ze sekce hokej OK *4*
Tak nevím, jestli nám ty střely (SWE x RUS) napočítali nebo ne :D. V zápise zůstalo svítit 28:29, i když nevím kde to nabrali, když vteřinu před koncem to bylo 25:27 :D.
Počet střel SWE over OK*4*
Malkin TOI over 18:01 OK*4*
kuřátka pojďte do ohrádky*7*
oba dle předpokladů
Jeden LIVE na MLS po stopadesáti letech