Tip! Frýdek-Místek - Ústí nad Labem | Datum zápasu: 12.9.2016 17:00 | Tip: Frýdek-Místek | Kurz: 1.99 | Vklad: 2
Tip! Frýdek-Místek - Ústí nad Labem | Datum zápasu: 12.9.2016 17:00 | Tip: Frýdek-Místek | Kurz: 1.99 | Vklad: 2
Jen poznámka k několik dní starému (a ostudně prohranému) tipu...
Jak jsem právě slyšel v kapverdském státním rozhlase (http://www.rtc.cv/rcvdirecto/), tak trenér Beto Cardoso odstoupil z pozice repre trenéra Kapverd. Nesplnil úkol dostat se na CAN 2017 - a odstoupením udělal radost domácím fanouškům i hodně hráčům. Nyní se vyjdenává o tom, že na trenérskou lavičku by se měl vrátit Lúcio Antunes!!! Pod jeho vedením měli Kapverďané největší úspěchy a hráli nejhezčí fotbal. Tehdy byli dokonce na 31.místě žebříčku FIFA (poznámka - ČR je aktuálně 34.). Bohužel pak pověsil trenéřinu na hřebík a šel dělat své občanské povolání - leteckého dispečera na mezinárodní letiště v Prai. Teď se tedy jedná o jeho návratu, prý by to mělo klapnout - a to by pro příští zápasy, kvaldu na MS 2018 (3.10. v Senegalu a 7.11. doma s Burkinou Faso), mohlo znamenat hodně... Hlavně Senegal asi bude kursově hodně favorizován. Tak uvidíme. Já už se moc těším a dění kolem "Tubarões Azuis" budu i nadále podrobně sledovat...
;)
nieco z Asia Challenge...
Tip! Azerbajdžán - Maroko | Datum zápasu: 13.9.2016 23:00 | Tip: over 5,5g | Kurz: 1.88 | Vklad: 4
live Tornado - Novgorod 3:2
1 OK, over 5.5 KO, gólů jsem čekal víc...střely tak nějak v očekávání 44:16
Tak ma hrát za Jablonec U21 Tecl , Hanousek a jeste jeden ;-)
Zdravim info pre tych kt. podali na rakuske prezidentske volby
11:30 Rakousko - Ministr vnitra potvrdil, že opakování prezidentských voleb bude odloženo. (Reuters)... ti rakusania to su riadni neschopaci...*10*
hokej v hokeji
Tip! Třebíč-Č.Budějovice | Datum zápasu: 12.9.2016 17:30 | Tip: 2 výhra hostů | Kurz: 2.35 | Vklad: 3
live *3* hokej 1. liga Rusko ženský
Torpedo - Novgorod
start 11:00 bet365
Tip! Safwat - Maden | Datum zápasu: 13.9.2016 10:00 | Tip: Safwat | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Tip! Nové Zámky - SR 20 | Datum zápasu: 13.9.2016 18:00 | Tip: obě mužstva vstřelí gól-NE | Kurz: 5.6 | Vklad: 1
Sekce fotbal info k zápasu Dukla U21 - Jablonec U21 *3*
Tip sekce Fotbal.
hm, kto ma Fortunu, tak ta ma na Gb ML 2.26...
Stan Wawrinka OK *7*
Tip na ráno v sekcii Tenis *4*
Jedno rychle Livko-58minuta-Pescara- Inter. Inter zatial nevyhral v novom rocniku, peacara je novacik ma 4 bode na konte za remizu s Neapolom a kontumacnu vyhra nad Sassuolom. Inter tlacil prvy polcas, pescara brvno po brejku. Druhy polcas zatial tlak Interu, obcasny vypadok Pescary. Inter pali sancu za sancou. Kurz 2.4 *4*
Zdar borci,
nemám moc čas to nijak hlouběji analyzovat, ale koukal jsem na prezidentskou volbu v Rakousku a řel bych, že Hofer by měl mít v opakovaných volbách celkem slušnou šanci. Kurzy se drží okolo 1,5, ale Bwin pro mě nepochopitelně vypsal 1,8.
Já vidím fair tak na 1,4, určitě bych to vyzkoušel :).
Tip! LM | 2-ako | Datum zápasu: 13.9.2016 20:45 | Tip: analýza | Kurz: 2.08 | Vklad: 2