Tip Federer, Nadal 2:1 lost. 😢
V zápase bolo vidieť, že je to “súťažná exhibícia”, ale súčasne sa hral pekný a bojovný tenis.
Ako som to odhadoval, boli 3sety, ale bohužiaľ so zlým koncom. Aj napriek matchballu a podania v ňom.
Good bye Fedo. 👏
Tip Federer, Nadal 2:1 lost. 😢
V zápase bolo vidieť, že je to “súťažná exhibícia”, ale súčasne sa hral pekný a bojovný tenis.
Ako som to odhadoval, boli 3sety, ale bohužiaľ so zlým koncom. Aj napriek matchballu a podania v ňom.
Good bye Fedo. 👏
Hokej na neděli v sekci
KO 🤦🏻♂️
Zvazoval som, ci nevyplatit 34% vkladu v prematch, kedze sa mi podarilo stupit do h**na a chytit tych 2,26, ale tak kedze lakomost zvitazila nad tiperskou logikou, teraz musim priznat prehru. Fedo/Nadal vyhravali v STB 9:8 a mali dve podania. Nakoniec 9:11 🤷🏻♂️
MLB:ČB 5:1 KO
KOM:KLA 1:3 OK 🍀
Live Tip! Nitra - Košice | Datum přidání tipu: 23.9.2022 18:44
Nitra minuly rok ziskala nečakane striebro a Košice skončili 4te, ked podľahli vitaznemu Slovanu až v 7 zápase a predlžení. Čo som na rychlo pozrel tak Nitra oproti minulemu roku oslabila odišiel kouč Stavjaňa, ktorý to s Nitrou vedel, dalej odišli obrancovia Nemec minulu sezonnu 43b, Raskob 48b, Vitáloš, z utočníkov odišli Buček 88b, Rockwood 45b, Baláž 39b, prišli obranca Donaghey ale v Kladne mu sezonna nevyšla, Gajdoš, utočnici Myklukha, Solensky, Knies tu jednoznačne Nitra oslabila. Košice vede Dan Ceman, ktorý prišiel v prebiehu minulej sezonny a odvtedy išli herne Košice hore, odišli obranci Volgin, Snuggerud 25b, Saucermann 26b, prišli Southorn, Olsson, Ferenc, z útočníkov odišli Parshin 50b, Klhufek 40b, Ihnačák 21b, McPherson 54b, Pereskokov 49b a prišli Lamper, Tybor 29b, Jaaskelainen 41b, Leskinen 46b, Cambell 20b v DEL, Waitling 85b v ECHL, Košice pre mňa sú lepšie ešte na tom ako minuly rok. Košice odohrali jeden zápas prehrali v Michalovciach 2-3, Nitra prehrala doma so Zamkami 1-5 a prehrali aj v Poprade 1-5. Aktuálny stav po prvej tretine 1-1 ked sa najskôr domaci ujali vedenia v oslabení a potom Košice vyrovnali, inak Nitra ešte nedala v tejto sezonne gol 5na5, kedže so Zamkami aj v Poprade sa presadili v presilovke. Košice budu potrebovať zbierať teraz body vonku, kedže doma nemajú kde hrať a v Nitre, ktorá oslabila a teraz v nie je dobrom rozpoložení je ideálna príležitosť.
Košice win/under 7,5 @3 3/5 tipsport
Live Tip! Čína ženy - Bosna ženy | Datum přidání tipu: 23.9.2022 07:21
polčas 50-31, Čína sa mi tu veľmi zatiaľ páči hrajú kolektívny basketbal a viac ako polovicu bodov davajú z vymedzeneho územia, dnes za polčas dali tak 26b a pripísali si aj 15 asistencií. Včera s Koreou dali 107b z toho 60b z vymedzeneho územia a mali 30 asistencií až 9 hračok si pripísalo min 8b. Očakávam, že aj druhý polčas budú hrať takto kolektívne a pripisovať si lahšie koše z vymedzeneho územia a opäť sa dostanú na 100b.
Čína over 96,5 @1,81 2/5 tipsport
Glasgow - Sheffield 0:3 ok 🍀
2AKO z norska s prehledem OK 🍀
Live Tip! Slovensko - Azerbajdzan | Datum přidání tipu: 22.9.2022 21:04
Bezi 16' minuta, Tipsport
Zatial kostrbaty vykon od Slovenska, snazia sa nakopavat lopty, najme centre cez Hancka, zatial bez uspechu. Azerbajdzan sa zatial brani, pred chvilou mali rohovy rop.
Po tom co uz nemozme postupit zi skupiny a teda ,,o nic nejde” by som ocakaval trosku lepsi vykon. Ale asi si to musi najskor sadnut.
Gl
Tambov - Perm 2:2 KO
popravdě po 2 tř. (0:13 střely) je pro Tambov 3 tř 2:1 (střely 12:4) v podstatě velký zázrak !! a konečná remíza vcelku přijatelná ....zas tak daleko od kurzu to nebylo.....
Penza - Toros 4:2 OK 🍀
prostě pro Penzu jsou domácí zápasy klíčové a Toros není v takové pohodě....střely 37:22 Penza jasně aktivnější , i když musela otáčet ...kurz 3.35 za mě velká pohoda, škoda remízy v Tambově mohlo to být za 100 %
Tip! Glasgow Clan - Sheffield Steeler | Datum zápasu: 22.9.2022 20:30 | Tip: 2 | Kurz: 2.1 | Vklad: 3
Tip! Federer,Nadal / Sock, Tiafoe | Datum zápasu: 23.9.2022 21:30 | Tip: Federer, Nadal 2:1 | Kurz: 4.75 | Vklad: 2
Tip! Penza - Toros Neftěkamsk | Datum zápasu: 22.9.2022 17:30 | Tip: 1 | Kurz: 3.35 | Vklad: 2
Tip! Tambov - Molot Perm | Datum zápasu: 22.9.2022 17:30 | Tip: 1 | Kurz: 3.3 | Vklad: 2
TIP na zajtrajsi Laver Cup. Budem tam, bohuzial ale iba v sobotu. Chcel som sa rozlucit s Federerom, ale ako na potvoru dnes avizoval, ze posledny zapas jeho kariery odohra zajtra ako stvorhru so svojim najlepsim tenisovym priatelom a rivalom zaroven, Rafaelom Nadalom.
Ako uvadzam, je to posledny zapas kariery a teda zapas so specialnym nabojom, zapas na ktory sa nezabuda. Jednoducho ten posledny. A posledny zapas kariery, navyse dopredu avizovany, navyse na turnaji, ktory de facto vymyslel Roger a na turnaji, na ktorom okrem prestize o nic moc nejde, plus k tomu, hrany v piatok, kde je bodova hodnota zapasov najnizsia, tak ten zapas sa neprehrava.
Gentlemeni ako Sock a dobracisko Tiafoe, to urcite nebudu chciet prekazit.
Za mna silny tip a nemozem inak ako za 5/5.
Takze zapas Federer R./Nadal R. - Sock J./Tiafoe F. TIP: 1. Kurz 2.26 Bookie: Tipsport
V pripade skrecu je to VOID.
GL 🍀
Tip! SC Magdeburg - PPD Zagreb | Datum zápasu: 22.9.2022 20:45 | Tip: handicap +7,5 goals | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Live Tip! Chartereau | Datum přidání tipu: 22.9.2022 11:33
o 12-30 začína posledny zápas prveho hracieho dňa MS žien v basketbale, kde domáce Austrálčanky privítajú Francúzky. Ja som si vybral strelkyňu Chartereau. V príprave s Belgičankami dala 13b, potom v odvete dala 11b, hrala 23:28, streľba za 2b 4/6, za 3b 1/3 a FT 0/1. Minulý týžden sa stretli aj s Austráliou kde dala 10b, 24:07, 5/7, 0/4 v tomto zápase hrala ešte Johannes 25:37 mala 14 striel a bola najlepšia strelkyňa zápasu 21b. S Japonskom Chartereau 17b (s Badiane najelpšie strelkyne zápasu), 28:52, 4/8, 3/5 a Johannes 25:37 13 striel a 6b, lenže potom v zápase za zatvorenými dverami s USA sa Johannes zranila (nehrá na tomto šampionáte) a niekto si dnes bude musieť zobrať jej strely a čakám, že si to rozdelia Williams a Chartereau, kedže na poslednom eurobaskete mala priemer Williams 8,2b na zápas a Chartereau 7b na zápas. Najlepšie 4 strelkyne FRA z tohto turnaju už v kádri teraz nie sú Miyem 12,8b/z, Johannes 11,7 b/z, Gruda 11,5b/z a Vukosavljevič 8,5b/z. Kedže Williams s Belgičankami ani s Austráliou nehrala a nastúpila iba v zápase s Japonskom 4b, 11:14, 1/3 a FT 2/2, tak som si vybral Chartereau do overu.
Chartereau over 10,5 @2,03 3/5 tipsport
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 22.9.2022 18:30 | Tip: 2 + 2 (-1.5) | Kurz: 2.22 | Vklad: 3
SDE 1:2 oba tipy OK 🍀