Ta Barty za stavu 1-5 vstala z mrtvych...ale podla mna slaby tenis, ovela viac sa mi pacil tenis Barty - Anisimova- ta pojde v rebricku hore
Ta Barty za stavu 1-5 vstala z mrtvych...ale podla mna slaby tenis, ovela viac sa mi pacil tenis Barty - Anisimova- ta pojde v rebricku hore
Cardiff 4-0 1x Ok 1x ko
já hrál Spain + 5,5 za hodně.... Oni to zase vyhrají už po 3) v řadě......... Sweden sem chtěl hrát + 3,5 ale ted malinko váhám.... I když si myslím že to pokryjí i bez Wanneho a Ekberga.... S Norama z 19-23 na win 5 minut do konce je muselo neskutečně nakopnout
Jen info SF France - Sweden. Švédům kvůli Covidu chybí 2 nejlepší střelci Wanne a Ekberg a dále taky Claare a Pettterson....
⚠️ Tipsport ma dnes docela vypadky, ted pozeram jeden tenis , vypnu kurzy a stav nemenia ak 1-2 gamy. Nasledne to nejde ani na livescore…
🤝ja som pozrel v 44min bol stav 27-20...za 14min padlo 21g. a potom za 16min ..7g a bolo vybavene..skoda ale aj horsie veci sa v zivote stavaju 🤝
anjel : neskoncila sa ta hadzana nejak predcasne ? nevies co sa tam stalo ? diky
Live Tip! Gyor - DVSC Debrecen | Datum přidání tipu: 28.1.2022 16:42
Polcas 17:9, celkový over už nepadne pretože DVSC výkon hrozný, ani jeden rýchly protiútok a kvalita spojok hrozna. Gyor na druhej strane okrem 17 gólov ešte 6-7 ale vyložených šancí nepremenenych a to rotovali zostavu riadne. Debrecen v obrane katastrofálne a môžu ďakovať golmanke že to nie je o 12-13 gólov pre Gyor uz v polčase.
tip: Gyor over 33.5, kurz: 1.9, vklad: 4/5, tipsport
Tip! Gyor - DVSC Debrecen | Datum zápasu: 28.1.2022 16:00 | Tip: over 58.5 | Kurz: 2 | Vklad: 3
Tip! Cardiff - Fife | Datum zápasu: 28.1.2022 20:30 | Tip: Cardiff a over 5.5 | Kurz: 2.09 | Vklad: 3
Tip! Cardiff - Fife | Datum zápasu: 28.1.2022 20:30 | Tip: Cardiff -2.5 | Kurz: 1.98 | Vklad: 3
KO, aj ked mal toi 14:10 a jednu strelu, necakal som ze Rangers prehraju...
Live Tip! Columbus - NY Ranger Julien Gaut | Datum přidání tipu: 28.1.2022 00:32
Tak podla zostav Julien Gauthier bude hrat v 1. formacii s Kreiderom a Zibanejadom. Kurz je postaveny na tom ze tuto sezonu ma po 30z len 3+3. No na hraca v 1. formacii tento kurz ? Proti Columbusu ocakavam viac golov od Rangers, a tento kurz si nenecham ujst. Ma aj betko aj tipac. GL pre nespacov :)
Live Tip! DVTK - Brašov | Datum přidání tipu: 27.1.2022 19:17
Stav 4:1 překvapivě pro domácí. I když teda obrana Brašova obřas umí dělat pěkné blbosti, asi je to tento zápas. První třetin 3 vyloučení a 2 goly z oslabení, ve druhé hned na začátku dostali 2. Sestavy mají oba týmy ok, Brašov kvalita hlavně v útoku. Už 2 zápasy nedaly branku, i když to bylo proti top týmům, proti kterým se jim nedaří. Proti slabším dávají většinou dost branek. 2 týdny zpět doma Brašov vyhrál 5:4, venku 3:4.
Před chvíli dal Brašov na 1:4 a měl opět oslabení. Už by se mohlo vylučovat i na domácí straně, branky si myslím žě budou ještě padat.
Brašov over 2.5
Live Tip! Dánsko - Francúzsko | Datum přidání tipu: 26.1.2022 20:02
o 20-30 začína tento veľmi dôležity zápas pre Francúzov, ktorí potrebujú aspoň bod aby v tabuľke preskočili Island a postúpili do semifinále. Za dánov dnes dostali voľno ich dvaja najlepší strelci Mikkel Hansen 39g a Gidsel 35g (ktorý na turnaji nepremenil len jedinu strelu), ich tretí najlepší strelec je odskočeny a Jakobsen ma 18g. V bráne čakám, že k underu prispejú za Dánov Landin Nicklas aj Moller. Aj keď možno Dáni chcú skôr v semifinále naraziť na prvých Španielov (ktorých na OH porazili, so Švedmi tam prehrali). Pre Francúzov je už toto prakticky play off zápas, ktorý nemôžu prehrať a získať minimálne bod, prípadne oba body a nakoniec by skupinu vyhrali. Čakám defenzívnejšie skore a max 55g.
Dánsko-Francúzsko under 57,5 @1,9 3/5 tipsport
Tip! M. Berrettini - R. Nadal | Datum zápasu: 28.1.2022 04:30 | Tip: Over 38 Games | Kurz: 1.86 | Vklad: 1
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 26.1.2022 15:00 | Tip: 2AKO | Kurz: 2.77 | Vklad: 3
Live Tip! Ravensburg - Tolzer Lowen | Datum přidání tipu: 25.1.2022 19:16
Ravensburg - Tolzer (Del 2)
Druhej Ravensburg doma privita Tolzer.
Tolzer dnes jen 11 hracu do pole + 2 golmani
Z toho 5 obrancu a 6 utocniku.
Tolzer ma vubec nejhorsi obranu v lize a pri 11 hracich od rozjetyho Ravensburgu musi schytat debakl.
Domaci navic Top obrana ligy a kompletni 3 formace.
Tady jdu jasne hcp -1.5 na domaci @ 1.70 u B365
Predpokladam vyssi vyhru Ravensburgu. Tolzer s 11 hracema nemuze vydrzet.
Anglicky over v sekcii fotbal. GL!
Kapverdy pry otrava jidlem od vcera. Nevíte o tom něco?
V tom případě by Senegal 1 nebo ah -1 za zkoušku stál. Favoriti jsou za mě tak jako tak. Jen nerad na tenhle turnaj obecně sázím.