Tip! Rubin-Tiafoe | Datum zápasu: 9.10.2016 21:35 | Tip: počet setů 3 | Kurz: 2.7 | Vklad: 2
Tip! Rubin-Tiafoe | Datum zápasu: 9.10.2016 21:35 | Tip: počet setů 3 | Kurz: 2.7 | Vklad: 2
z livka: Braunsch. - Ludwig 84:91.....Ludwig. hcp -3.5 (az po -5.5) OK *4*
Finsko 0:1 Chorvatsko OK *8*
Elverum-Montp. 32-31 + 3,5 na domácí o parníček OK *4**7*
live
Tip! Karpos - Partizan | Datum zápasu: 10.10.2016 18:00 | Tip: Partizan hcp -8.5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
lolo: co zajtra Partizan (Pinna ma vypisane AH -9). Karpos som mal pred sezonou uz poznaceny ako tim tak na 11-14 miesto, zatial vykony aj take su...v Krke -17, doma s trapiacou sa Igokeou -5, vonku v Bare -24. Tam je hra najma zavisla na Perrym + este Vrkič a Labovič, ostatni su priemer a lavicka je katastrofalna.....Partizan pustil niektore opory v lete, ale tie nahrady nie su zle (Hatcher, Birčovič, Karahodžič, Robinson - aj ked ten sa potrebuje chytit). Hladali sa v 1. kole s Mornarom vonku (win +1), potom ale rozbili Igokeu u nich +31 a doma neprijemnu Cibonu +6.....ja si myslim, ze ten DD rozdiel je zajtra realny, ta kvalita, lavicka hovoria jasne pre Partizan :)
live...
Kugryshev z CSKA bude bodovat - Ko
Korpatsch 4:6 6:4 6:2 OK, strašný průběh aspon první 2 sety na servu hodně slabá, ale nakonec to pak i vklidu otočila
Tak fnatic křapli NiP, takže KO. *15* Hlavně, že se nechytali proti mouses a pak vyklepnou NiP *6* sorry. to bylo mimo
Ve Varech 13 dvóminutovéch trestu,tip OK *5**4* děkujeme pane Lacino
V sekci tip na zítřejší dopolední tenis
Live *3*
po 2. třetině Riga - Podolsk 4:0 over 3,5 gólu Ok *8*
Ter Mill KO, dlouho se držel vepředu, ale nakonec šestej :(
Sorry Dodo ale nevidim zadny smysl tveho prispevku takze smazano. Bud davej tipy sem na web a nebo to sem nedavej vubec.Dik za pochopeni
Orica - LottoNL - 2 @2.00 KO
Lotto nezvladlo zaverecnou pasaz. Orica me prekvapila vykonem :)
Tip! Fínsko - Chorvátsko | Datum zápasu: 9.10.2016 18:00 | Tip: Chorvátsko | Kurz: 1.55 | Vklad: 3
Po dlhsej pauze a narocnom obdobi som pridal tip na kvalifikaciu MS, tak nech sa zelena!