Ten Dornbirg - Augsburg je nejake livko ? Od keruska
Ten Dornbirg - Augsburg je nejake livko ? Od keruska
Rogue - compLexity | 16-7 | hcp -4,5 rounds -> OK. *4*
Kouká někdo taky na Socka? Naprosto vyrovnané, Sock set k dobru a ještě je brán jako mírný outsider, já už mám Socka prematch, ale dal bych klidně ještě, nějaké názory jiných?
livko*4**4*
Trenčín-Olomouc 0:4 OK*4**5*
Prikladám spomínaný stream, ak by chcel niekto sledovať CS:Go: https://www.twitch.tv/northernarena
sekcia hokej. (sice je to dlhe, ale oplati sa citat, ten kurz podla mna stoji za to *5*)
Nástrel na Sevastovu tuna s diskusie uspešný, neviem, či niekoho inšpirovalo, asi moc nie, ked ani tenisti sa nevyjadrili *11*
neviete prosím niekto priebežný stav Sundsvall-Modo hokej priateľský ?? Ďakujem
Cecchinato 7:6 6:4 OK
dnes ked bude livko, presov - poprad, tak hcp PP popr. team.over. Oba timy dnes komplet, len presov dvojka v brane. *3*
SLOVINSKO - DANSKO hokej kvalda, na olympiadu po 2.tretine 1:0. na zaciatku 3 tretiny maju dani presilovku 5:3 este 1:38 minuty. na to ze daju 2 gol v zapase 1.55 marathon
Vankova-Jurikova 1 easy KO
ak viete, podelte sa o skusenosti. Sekcia Stvakove konacelarie. Vdaka vopred
Chlapi, viete mi prosím poslať odkaz na tie vyjadrenie Országa ? Pozerám a hľadám na webe a nič k tomu turnaju som okrem chabých štatistických údajov nenašiel... Vďaka
V sekci fotbal dva friendly na odpoledne.
Tip! Hong - Balaji | Datum zápasu: 3.9.2016 05:00 | Tip: Over 19,5 games | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Grenoble - B. Bystrica | Datum zápasu: 2.9.2016 20:15 | Tip: B.Bystrica ah-1,5 | Kurz: 1.67 | Vklad: 3
Tip! Trenčín-Olomouc | Datum zápasu: 2.9.2016 17:00 | Tip: 2 výhra hostů | Kurz: 2.15 | Vklad: 2
Tip! Rogue - compLexity | Datum zápasu: 2.9.2016 18:30 | Tip: Rogue -4,5 rounds | Kurz: 1.74 | Vklad: 3