Dneska norsky hromadak, ale my si dame Over 2,5. Dohravka desiateho kola druhej najvyssej norskej sutaze OBOS Ligaen. Beznadejne posledny Tromsdalen privita dvanasty Jerv.
Tromsdalen zase raz prehral. A nie barsjako 6:4 na pode Raufossu. To zakyve psychikou kazdeho mancaftu, das vonku 4 goly a nestaci to ani na zisk jedineho chudobneho bodika. Situacia Tromsdalenu je povazliva, bilancia 0-1-8 a skóre 12:35. teraz maju snuru 6 prehranych ligovych zapasov prerusene jednym vitazstvom v pohari, ktore na nalade aj tak nepridalo.
Jerv je dvanasty, v pripade vitazstva dnes mozu poskocit na osmu priecku. Nemaju vsak vobec oslnivu formu. v poslednych 5 ligovych zapasoch vyhrali iba raz a maju po dve remizy aj prehry.
Ja si myslim, ze Tromsdalen nie je taky zly ako to na prvy pohlad vyzera. Goly predsa davat vedia, avsak v obrane je to zalostne. Preto ak natrafia na ofenzivne slabsi mancaft, vyhra sa konecne dostavi. Potrebuju ju ako sol. Jerv bude dnes v roli favorita, a nie som si isty ze ju zvladnu. Bookie preferuju vitazstvo Jervu, ale ja by som to tak jasne nevidel. Preto skusim to co vzdy. Tip na OVER 2,5 vyzera byt dobra volba s vcelku ustretovym kurzom okolo 1,60. GL chlapi!