Doporučuji zítra pohlídat přátelák FK Pardubice - Dukla Praha. Sázkovky zatím vypsali jen dopolední Duklu s MFK. Myslím, že betko i tipáč mít bude určitě,
Tady mám myšlenku na Perníkáře, ne sice na win, ale třeba takové SBR na ně by mohlo být slušné. Stručně – v 10.30 hraje Dukla v Hlinsku s Chrudimí. Zde by měla být silnější sestava než odpo. Proto i asi ten kurz 2.0 na Perníkáře je ok. Zápas s Chrudimí skončí kolem 12.15, pak sprška a někam na obídek. Prostě pak cesta z Hlinska do Přelouče, kde se hraje ten druhý zápas je busem aspoň hoďku. A při dnešní dopravní situaci jsem klidný …………
Nevím, kde bude Dukla papat, ale s plným bříškem určo hrát nebudou. Když budu hodně velký optimista pro Duklu, tak mi to tak vychází, že nejdříve v 16 hod jsou v Přelouči na zápase. A buďmě realisti, ještě to vedro. Pardubky si myslím budou pěkně nachystané na to, aby přivítali nováčka ve FNL. Mají hned 4 nové tváře na rozdíl od Dukly, která stahuje koho může z hostování a ještě musí založit béčko. Nevím, zda Skuhravý je pro Duklu výhra, že tam zůstal. Kdo hrál někdy fotbal na trochu vyšší úrovni, tak potvrdí, že bylo skoro vždy jedno, v případě dvou zápasů v jeden den, jestli se hraje se silným nebo slabým. Zkušenější hráči chtěli hrát vždy jako první, aby to měli rychleji za sebou a měli pohodu. Nevím, jaké hlasy jsou na Dukle, ale vzhledem k jejímu pádu tam nebude nějaká převratná pravidla. Zkušenější hráči jsou pryč, viz info na webu.