Dnes 19 00
Appolon – Aberdeen
Tip- 1,95 bet365
Dôvera- 3/5
Cyperská liga je podľa mňa kvalitnejšia, ako tá škótska. V minulom zápase bol problém v tom, že sa hráč Appolonu nechal vylúčiť (čo sme mohli vidieť aj vo včerajšom zápase AEL Limassol – Austria Vieden, no aj tak to dokázali domáci zdramatizovať a držať postupovú nádej až do konca zápasu). Inak sa zástupcom Cyperskej ligy v medzinárodných súťažiach pomerne darí. Čo sa nedá povedať o zástupcoch Škótskej ligy, Rangers vypadli so slabučkým súperom z Luxembrska a Celtic sa včera vytrápil nad podľa mňa zástupcom tiež slabej ligy, nórskym Rosemborgom. Určite tu svoju úlohu zohrá aj počasie, chlapci z upršaného Škótska isto nie sú zvyknutí na také teploty. V Appolone chýba iba z minulého zápasu vykartovaný argentínsky záložník Sachetti, inak sú obidve mužstvá komplet. Ešte dodám, že som očkom pozeral aj posledný klasifikačný zápas Aberdeenu proti celku z Bosny a podľa mňa mali šťastie, lebo dovtedy kým strelili prvý gól boli horším tímom, potom Siroki Brijek stratil motiváciu a Aberdeenu to dodalo vietor do plachiet. Každopádne si myslím, že Appolon má väčšiu kvalitu a tento zápas vyhrá.