Fotbal

masskillah | 3.8.2017 15:58

Dnes 19 00
Appolon – Aberdeen
Tip- 1,95 bet365
Dôvera- 3/5

Cyperská liga je podľa mňa kvalitnejšia, ako tá škótska. V minulom zápase bol problém v tom, že sa hráč Appolonu nechal vylúčiť (čo sme mohli vidieť aj vo včerajšom zápase AEL Limassol – Austria Vieden, no aj tak to dokázali domáci zdramatizovať a držať postupovú nádej až do konca zápasu). Inak sa zástupcom Cyperskej ligy v medzinárodných súťažiach pomerne darí. Čo sa nedá povedať o zástupcoch Škótskej ligy, Rangers vypadli so slabučkým súperom z Luxembrska a Celtic sa včera vytrápil nad podľa mňa zástupcom tiež slabej ligy, nórskym Rosemborgom. Určite tu svoju úlohu zohrá aj počasie, chlapci z upršaného Škótska isto nie sú zvyknutí na také teploty. V Appolone chýba iba z minulého zápasu vykartovaný argentínsky záložník Sachetti, inak sú obidve mužstvá komplet. Ešte dodám, že som očkom pozeral aj posledný klasifikačný zápas Aberdeenu proti celku z Bosny a podľa mňa mali šťastie, lebo dovtedy kým strelili prvý gól boli horším tímom, potom Siroki Brijek stratil motiváciu a Aberdeenu to dodalo vietor do plachiet. Každopádne si myslím, že Appolon má väčšiu kvalitu a tento zápas vyhrá.

masskillah | 3.8.2017 21:00
2:0 ok *4*
tiperik17 | 3.8.2017 15:53

3.8.2017 20:45 EL
Ružomberok - Everton tip: -1,5 Everton @2,17 unibet

V Ružomberku bude dnes sviatok. Štadión bol vypredaný hneď ako boli lístky v predaji (losovalo sa kto nakoniec získa vstupenku). Ružomberku vyšiel zápas v Liverpoole na 1tku. odnášajú si prehru 1:0 a podľa vyjadrení trénera urobia všetko pre postup.
Everton je kľudne môže hrať iba na brejky a ten gólový rozdiel dosiahne v pohode. Doma Ružomberok nepoznal, nemal prečítanú hru a Ružomberku vychádzalo skoro všetko.
Ľudia pobláznený výsledkom 1:0 budú čakať od domácich víťazstvo a svoje očakávania prenesú na hráčov ktorý budú doma podľa mňa zmetkovať a neunesú ťarchu tohto zápasu.
Suma sumárum kvalita evertonu je niekde úplne inde, vysoké očakávania domácich fanúšikov resp. celého Slovenska taký tím ako Ružomberok ťažko môže uniesť po psychickej stránke a verím Evertonu že aspoň o 2 góly zvíťazí.

FULHAM | 3.8.2017 16:20
S přístupem týmů z ostrovů bych se docela bál. Kdyby se jim chtělo tak jo ale aby neukopali tradičních 0:0 a byl klid. Doma nepředvedli ale vůbec nic!!
Lejdinka | 3.8.2017 16:45
podpis pod FULHAM
ESM | 3.8.2017 17:16
450 lístkov pre fanúšikov Evertonu*10*
Vyhradený spec. sektor - očakáva sa ze príde z ostrovov 1500 fanúšikov...domáci uz teraz pred štadiónom predávajú lístky....
A takto to vyzerá vo všetkom - každý kto co len môže - chce niečo utrhnút pre seba...neverím Ružomberku a očakávam chaoticky zápas z ich strany...*13*
xavier | 3.8.2017 22:29
Ružumberok hrál výborně, nebojácně, jen mi chybělo více střel (přesnějších).. Everton na půl plynu, z ho*na upletli postupový bič..
ESM | 3.8.2017 12:49

Ruzomberok - Everton
Tip: počet kariet v zápase over 3,5....@1,6
Vyšší vklad.
Štyri karty v takomto zápase je podľa mna reálny tip.
Kurz je nižšii, ale úloha favorita Evertonu a snaha Ružomberka o zvrátenie tesného náskoku súpera z prvého duelu nahráva možnosti kariet.
Tlak plného štadiónu a snaha o neikasovanie skorého gólu budú zvažovať nohy Ruzomberovcanom.
V prvom zápase Everton este nehral svoju hru. Tempo boli pomalé a prihrávky nepresne.
Dnes očakávam min, o 20% lepší výkon.

ESM | 3.8.2017 13:00
A chcete vyšší kurz, tak možno :
- domáci 3 žlté karty a viac...@1,85
ESM | 3.8.2017 14:23
bet 365 zmenilo lajnu*12*
tipsport este drzi*11*
ESM | 3.8.2017 12:22

Videoton - Bordeaux
Tip: over 2,5....@ 1,95 *4*
Kurz došiel asi po prelomovú hranicu a neočakávam uz zvýšenie.
Bordeaux v prvom zápase nedosiahol očakávane vitazstvo o dva góly, ale aj tak je favoritom na postup. Výsledok 2:1 dáva este malú šancu ak Videotonu.
Videoton FC môže vyhrať tento zápas. Je to skúsene muzstvo s dobrou organizáciou hry. Skúsené a dokáže hrať pod tlakom. Doterajšie zápasy NB I podriadili hlavne úspechu v EL.
Hráči sú technicky vyspeli a dôkazu diktovať tempo hry.
Majú skúsenosti s takýmito zápasmi minimálne na úrovni Bordeaux.
Jocelyn Gourvennec - na tlačovke jednoznačne deklaroval, ze nebudú kalkulovať a taktizovať, ale prišli hrať o víťazstvo v tomto zápase. Chcú využiť slabiny Videotonu, ktoré sú hlavne v stredovej formácii a pri preberaní lopty.
Tréner Bordeaux ubezpečil francúzskych novinárov o tom, ze budú hrať presnejšie ako v prvom zapase. Myslím si, ze to aj splnia.
Vytváranie možnosti na skórovanie - to je podľa neho ich slabina - a ich využívanie.
Poctivo sa pripravovali práve v tejto oblasti. Presnosť a rýchlosť by mali byt ich silnou stránkou.
Domáci nastúpia bez viacerych opôr, ale Marko Nikolics je veľký stratég a dokáže motivovať muzstvo. Podľa mna aj náhradníci v tomto zápase dobre zapadnú.
Jedine co môže ovplyvniť kvalitu tohto zapasu je teplo!
Bordeaux asi postúpi.
Od začiatku zapasu očakávam útoky a tlak hostí.
Videoton bude musieť ustať prvých 20. minút a snažiť sa držať loptu čím ďalej od svojej brány.
Bordeaux ma kvalitných útočníkov a smola z prvého zapasu v premieňaní šancí sa asi dnes nezopakuje.
Očakávam viac gólov - možno uz v prvom polcase.
Štatistíky z prvého zapasu sú jasne.
Zostavy tiež.
Pancho Aréna uvidí kvalitny futbal nakoľko zápas povedie trojica nemeckých rozhodcov, neočakávam zbytočne dohrávanie a ani veľa faulov.
*4*

macacik | 3.8.2017 10:54

4.8. Prešov Nitra 2 3,65 (nike) 2,5/5
V tomto kurze vidím veľkú hodnotu, nakoľko kurzy sú ovplyvnené dosť prekvapivým víťazstvom domácich v Žiline. Aj také zápasy sú, kedy využijete každú ponúknutú príležitosť. Mužstvo domácich je mladé a ešte sa väčšina hráčov len zoznamuje so seniormi. Ako hlavný faktor podporujúci môj tip je zatiaľ super hra obrany hostí ktorá pôsobí celistvo navyše ju dobre podporuje i záloha. O útok sa klasicky stará Balaj s Valentom, ktorých zatiaľ veľmi dobre podporuje Kóňa. Tento zápas vidím na 25:35:40. Ak niekto vypíše, tak skúsim gól Balaj prípadne Kóňa v kurze 3,5 a viac.

5.8. Zlaté Moravce Žilina 2 1,73 Nike 3/5
Domácemu mužstvu sa podarilo doma v tomto ročníku poraziť Ružomberok, ktorý ale šetril hráčov proti Evertonu. A v druhom kole potrápil Slovan. Mužstvo hostí zažíva veľmi zlý vstup do ligy, trápia sa herne i v koncovke, tréner však odmietol nekvalitu svojich. Myslím si, že v Moravciach nastúpia vo väčšej pohode a smolný začiatok sezóny prelomia. Navyše slušný kurz na hostí.

5.8. Nové Mesto Skalica 2 1,7 nike 3/5
Prvýkrát v tomto ročníku sa pozriem na túto ligu v tomto ročníku. Pre domácich to bude tohtosezónna premiéra, kedže prvé kolo si odložili. Hostí pasujem do role favorita nielen v tomto zápase ale i v celom ročníku. Mužstvo sa vo väčšej miere nezmenilo, klub má fin. stabilitu a pobijú sa o najvyššiu ligu.
GL *4* *4**4*

strecho | 3.8.2017 13:36
Na Moravce pozor, Žiinu by som hral niekde pri kurze 2,5 a aj to DNB.

ViOn túto sezónu kompletne vymenil základnú jedenstku. Teda skoro. Obrana? Nikolič a Dobrotka, Dobrotku som zatial naživo nevidel ale Nikolič? Ten driepe a škrtá súperov, Lačného totálne vygumoval, nedaroval mu ani centimeter. Kraje Záhumenský a Chre, Zakumenský mladá krv, Chren skúsenosť sama o sebe, proti Ružomberku najlepší hráč, právom v zostave kola.

V strede def.štít Bariš, pred nim operuje Mateus, to je motorová myš, niečo ako Lobotka v SR 21. Kraje Orávik a Cleber. Cleber technika a precíznosť, Orava to ubehá a centruje. V zálohe je mladý Ewerton, ktorý mi pripomína Adama Traoreho.

Utok? perfektne sa javi Urgela, a na lavičke zatial čaká Sládek, to je TOP kanonier. Navyše je tam mladý brazílčan Renan, v príprave 5 gólov, perfektne stavaný, robustný zakončovatel.

Tento zápas určite budem pozerať na štadione, vravím, v tomto kurze žilinu hrať nebudem, to skôr Moravce.*4*
ESM | 3.8.2017 13:49
co poviete na výhru Samorinu v Komárne ?
Celkom slušný kurz 1,69*9*
Tominho | 3.8.2017 15:18
celkom dobre tipy ja suhlasim akurat zilinu by som skusil skorej na over 2,5....tieto nase 2ligy radsej by som vzdy pockal s tipmi....so skusenosti viem ze kym vypisu aspon bet365 tipsport...lebo vsaditelnost tipov je dost slaba aj v CZ si nemaju kde podat GL*4*
macacik | 3.8.2017 17:22
dik za postrehy, ESM, je to derby a este na zaciatku sezony, by som bol opatrnejsie ale skusim tiez *5* Tominho, to som si dnes prechádzal pri pisaní aj druhu ligu a udrelo mi to do očí *9*
macacik | 4.8.2017 06:38
Nike vypísalo strelcov, tak Balaj za 1/5 3,19 a Kóňa 0,5/5 3.96*4*
tiperik17 | 3.8.2017 09:18

3.8.2017 NEMECKO: Regionálna liga severovýchod
Lokomotiv Lipsko - Babelsberg tip: 1 (@2,04 pinnacle) 3/5

Oba tímy vstúpili do ligy víťazne. Lokomotiva vyhrala derby na pôde Chemie a Babelsberg doma triumfoval nad b tímom Herthy. Naposledy sa tieto tímy stretli vo februári tohto roku a domáci triumfovali 2:0 keď od 63 minúte hrali bez vylúčeného hráča.
Navyše počas letnej prípravy Lokomotiv Lipsko vyhrali 3:2 nad QPR. Áno išlo o prípravu a ani nehral A tím QPR, ale hráči ktorý boli minulú sezónu zranený alebo náhradníci. Ale zas úroveň 2 anglickej ligy a regionálnej ligy v Nemecku by mala byť citeľná aj na lavičke.
Volím výhru domácich. GL

tiperik17 | 3.8.2017 21:23
0:0 ko
xavier | 3.8.2017 09:07

Skenderbeu - Ml. Boleslav (20:00)
OVER 2,5 gólů / 2,35 (Tipsport)
VKLAD: 2,5/5

Netradičně zavítám do fotbalu, kde si podám sázku na to, že i v odvetě Boleslavi v Albánii padnou minimálně tři branky. Středočeši mají sílu duel zvládnout, navzdory (nebo právě proto) ligové facce se Sigmou. Ta opět ukázala, že dopředu má tým kouče Uhrina velkou kvalitu, ovšem vzadu kupí chyby. Zápas v Albánii bude o prvním gólu, který když padne v první půlhodině (a ideáně jej dají hosté), budou muset domácí otevřít hru. I kdyby se první prosadilo Korce, tak Bolka má na to vyrovnat a domácí pak musí dát tak nebo tak druhý gól. Kdo viděl první zápas, tak musí uznat, že to mohlo skončit třeba 4-2 a nikdo by se nedivil. Oba týmy mají ofenzivní potenciál takže fér kurz tu vidím někde okolo 2,1. Cokoli výš beru. Od vyššího vkladu mě odrazuje jen počasí - i v Albánii má být večer okolo 32 stupňů.

GL všem! *4*

xavier | 3.8.2017 22:29
2-1 po 90´ - tip OK!
kerusko | 3.8.2017 01:09

Tip! Holandsko-Anglicko | Datum zápasu: 3.8.2017 20:45 | Tip: under 2 | Kurz: 1.88 | Vklad: 4

kerusko | 3.8.2017 22:41
3:0 KO
LosMarcos | 2.8.2017 22:26

3.8. 19:00, kvalifikace EL

Sparta - CZ Beograd @ CZ Beograd SBR @ Tipsport 3,4 @ 2/5

Jistě hodně diskutované utkání, a i já se vyjádřím. Nejdříve hosté. Tak ty moc neznám, odborník na balkánský fotbal tedy nejsem. Každopádně stačilo vidět minulý zápas. Žádná bída to není. Řekl bych typický fotbal z těchto zemí. A že je tam fotbal stále náboženství (32 816 diváků !).
Koho znám je každopádně Sparta. Je mi přes čtyřicet a řekl bych, že na Spartě vidíme standardní situaci. Příchod pompézních jmen (cena se neřeší). Co na tom, zda-li se hodí do týmu, co na tom jestli se stihnou sehrát, co na tom jakou mají formu, co na tom jak si k sobě sednou. Pravda, tentokrát je to v abnormálních rozměrech a rovnou i s trenérem (to je pravda novinka). Údajně deset cizinců z osmi zemí. Sehranost značně trpí, to je evidentní fakt. Co si ale také myslím, je napnutá atmosféra v kabině. Už sem někde četl, že se místním nelíbí platy zahraničních spoluhráčů. Tak, tak, český rybníček. Ve Spartě byla dobrá atmosféra dle mě tak naposledy za Novotnýho, Zdeňka Svobody a Siegla s Lokvencem. A propo Horst Siegel ! Už se do toho také stihl namontovat ostrým rozhovorem na centrum.cz. Ten si mj. povšiml, že jsou kritizováni jen Češi. Dále se dozvídáme, že trojnásobný navrátilec Kadlec prý neplní trenérovi pokyny, dle Horsta plní...jaj, tam to musí bejt zavařený na kyselo ! V tomhle stavu proti nadrážděnýmu soupeři ? To vidím zle.
Kurz velmi slušný i v zahraničním srovnání !

LosMarcos | 3.8.2017 21:01
OK
hazi | 2.8.2017 19:20

Rosenborg - Celtic 20:45
2. zapas (0:0)

Tady vubec nechci tipovat viteze, i kdyz verim Celticu, ale zahraju si sazku na rohy.
Stav 0:0 k tomu vylozene nahrava.
Oba tymy jsou rohovy, mozna by byla i lepsi varianta na celkovej over ale ja verim
ze Celtic bude vic na balonu jako v prvnim zapase, tak se muzeme dockat podobnyho
konce kdy to pro ne skoncilo 7:4
Celtic rohy dava pravidelne s jakymkoliv souperem, obcas ma taky zapasy kdy jich
moc neni ale vetsinou minimalne 4 daj.

Osobne doufam, ze nepadne rychla branka ze strany Celticu, jelikoz vsechny ostatni
moznosti dla me hrajou pro bet.
Rosenborg je doma a kdyby dal gola a nebo dlouho drzel remizu, verim, ze vic casu
budou mit mic na kopackach hraci za Skotska a pri normalnim prubehu to budou oni
kdo musi hrat.

Betko ma vypsano @ 1,83 na vic rohu Celtic coz je dle me slusny ale pujdu jeste do
vetsiho rizika a zahraju si hcp (-1) @ 2,37

Tip : Celtic -1 Corner @ 2,37
Vklad : 2/5

hazi | 2.8.2017 22:39
1:5 OK
georgebest | 2.8.2017 18:03

Tip! Kodaň - Vardar | Datum zápasu: 2.8.2017 20:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.68 | Vklad: 2

georgebest | 2.8.2017 21:37
ko
hazi | 2.8.2017 16:35

Cadiz - Melilla
dnes 20:00

Mame tady pratelak mezi druholigovym Cadizem a tretiligovou Melillou.
Cadiz loni skoncil az v semifinale playoff o LaLigu s Tenerife a urcite je jednim
z lepsich tymu v LaLiga2.
V priprave uz jsou trochu dyl nez hoste a maji odehrany uz 4 zapasy.
V potaz bych asi bral pouze prohru v Levante 2:1 a posledni vyhru 0:3
s tretilogovym Lorca Deportiva ktery letos budou hrat skupinu IV
stejne jako Melilla. Ostatni dva souperi z vesnice.

Cadiz je trzni hodnotou asi 4x bohatsi nez Melilla.
Celkem se mi libi transfery v ofensive pro letosek. V priprave jim to zatim strili
tak proc do toho dneska nejit?
Pri pohledu na soupisku jsou jasne videt zkusenosti na strane domacich
kde jsou hraci co hrali LaLigu nebo ligy v jinych zemich evropy.

Melilla zatim ma na konte dva zapasy nejdriv vyhru 4:0 Melistar
a posledni zapas prohra 0:2 s Motril oba souperi ze ctvrty ligy.
Hoste taky po minuly sezone celkem promenily kadr, celej utok i zaloha
jsou uplne novy hraci, takze to nejakej cas potrva nez si to sedne a i to by
mel Cadiz zurocit.

Kurz na vyhru 1,45 je tak do akovky, proto volim HT/FT verim ze Cadiz se prosadi
uz v prvni puli a hostum zde prilis na nejakej odpor neverim.

Tip : HT/FT 1/1 @ 2,37 Bet365
Vklad : 2/5

hazi | 2.8.2017 20:48
KO
kerusko | 2.8.2017 16:22

Tip! Kodaň-Vardar Skopje | Datum zápasu: 2.8.2017 20:00 | Tip: Kodaň under 1,5 | Kurz: 2 | Vklad: 2

kerusko | 2.8.2017 20:45
KO
ESM | 2.8.2017 15:41

Makoi - Fuzesgyarmati SK
Priateľsky zápas
Tip: over 3....@1,8
M-Foci Kft. na vlastnom ihrisku privíta o 18:00 hodine Fuzesgyarmati SK. Hostia v minulej sezóne hrali v 4. lige - v časti Bekeskej regionálnej súťaže.
Tuto sutaz vyhrali a priamo postúpili do NBIII.
Od augusta budú hrať vo východnej skupine.
M-Foci Kft. zase nastúpi v stredovej skupine NBIII.
Toto je ich predposledný prípravný zápas. V sobotu este nastúpia proti Nagyszentmiklosu.
Makó odohral 5 prípravných zápasov - jeden aj medzinárodný proti UTA Arad s výsledkom 2:2.
UTA Arad je účastníkom druhej ligy a umiestnuje sa na popredných miestach tabuľky. Muzstvo je uz skoro kompletne. Este sa doťahuje prestup dvoch útočníkov, ti dnes nenastúpia. Podľa vyjadrenia trénera M-Foci Kft. muzstvo zvláda prípravu a je pripravené na NBIII.
Vylosovanie NBIII - Mako hra prvý zápas doma proti Vecsesu.
Tento prípravný zápas uz nastúpia v zostave, ktorá by mala proti Vecsesu nastúpiť 12.8.
Fuzesgyarmati SK mal slabšiu prípravu. Napriek tomu sú favorizovaní v tomto stretnutí - stavkove asi vychádzali z víťazstva nad Tiszaujvarosom 3:1.
Muzstvo sa po postupe posilnilo. Skúsenosťami podľa mna dnes nemajú na hráčov Mako.
Všetko závisí od prístupu. Domáci budú simulovať - pripravovať taktiku prvého domáceho zapasu.
Či bude Fuzesgyarmati SK iba poslušnými sparingpartnerom, alebo nadviaže na posledné zápasy z Bekes megyei I. triedy, sa uvidí až na ihrisku.
V prípravných zápasoch padalo u oboch mužstiev dosť gólov. Priemer sa pohyboval medzi 3-4.
K tomu nastavujem aj tip.
Uvidíme zápas skúseného mužstva NBIII s nováčikom. Aj keď nebudú hrať v tej istej skupine, rozdiel v úrovni stredu a východu je zrejmý.
Ja viac verím domácim, ale ide o prípravu a tak over.
V poslednom prípravnom zápase Fuzesgyarmati SK sa dvaja hráči zranili. Aj to svedčí o nasadení v zápasoch týchto nižších súťaži.
Tréner hostí s prichádzajúcim začiatkom ligy očakáva kvalitnú hru ale aj výsledok podľa neho veľa napovie o základnej zostave pre ligu.
Hovorí, ze doterajšie výsledky sú skresľujúce. Muzstvo Fuzesgyarmati SK - podľa neho malo vo všetkých prípravných zápasoch oveľa viac šancí na skórovanie ako sú konečne štatistické údaje. Žiaľ nevyužili ich a potrebuju výrazne zlepšiť koncovku.
Dnešný zápas očakáva zlepšenie, práve v koncovke a prechode do útoku. Či sa aj naplnia tieto očakávania ukáže až zápas.
Podčiarknuté a zhrnuté.
Záverečné štádium prípravy oboch mužstiev - s potrebou dobrého výsledku - ktorý obe mužstva chcú dosiahnuť útočnou a kombinácnou hrou.
Tento zapasu by mal byt overovy.
*4*

ESM | 2.8.2017 20:00
1:1 KO
12 striel na bránu...nepadlo viac *10*
bredly | 2.8.2017 14:18

HET Liga
Mladá Boleslav - AC Sparta Praha

Těžko odhadovat po evropské lize, jakým směrem se kurzy budou ubírat, ale nechci na nic čekat... Cirkus z Letné by se s trochou nadsázky uplatnil více na rozlehlé ploše mezi boleslavskými bytovkami naproti Škodovce jak na trávníku. Tohle prostě Spartě fungovat NEMŮŽE, ještě nedej bože v o to chmurnější atmošce po vypadnutí z poháru, kdy na 29 ligových kol a MOL Cup bude k dispozici 45 hráčů... Boleslav je slaboučká do obrany, ale ten návrat z Albánie může jenom prospět, nebudeš šaškovat a vymýšlet a v klídečku si počká na svůj úder. Dušan proti Spartě docela umí navolit taktiku a pro mě jsou embéčka velký favoritem s estimations 41-40-19, a proto vsázím DNB domácí v kurzu 2,06 na Dafabet. GL*4*

lades01 | 2.8.2017 12:21

Liga mistrů
Basaksehir-FC Bruggy
Tip : over 3.5+ (tipsport 2.75)
Vklad :1/5
Ja obecne nerad sazim predkola a podobne veci , ale tohle si urcite zahraji a naopak velice rad si zahraji ovarek v pripade Tureckych teamu . Uz sem psal drive hodne analyz kde se stretl Tureckej team , protoze oni sou trosku zlvastni . Jejich povaha spise udava laxnejsi pristup ke hre a predevsim v obrane fazi , ale naopak je to v utoku kde velice radi tvori a utoci .Brugy a celkove v Jupiter league pada spoustu golu , Brugy uz maji za sebou prvni zapas a v Lokorenu si zastrileli kdyz vyhrali 4:0 . První zapas už nám naznačil jak to tady s golama bude vypadat , prootže hned v tomto zapase padlo 6 golu , pricemz brugy prohravali doma 0:2 . Dnes si myslim ze by mohl byt opet zajimavej fotbal protoze ani jeden team nema v povaze tolik branit , navic pokud Brugy budou chtit jeste s postupem neco delat musi dát gol a turci urcite nebudou branit . Kdo chce muze si zahrat tu snadnejsi variantu 3 golu , ale ja si za mensi vklad zahraji ovarek 3.5 .*17*

lades01 | 2.8.2017 22:18
Ko
Tomi9104 | 2.8.2017 11:08

tipsport - fotbal - 1.česká liga - kdo lépe celkově - Sparta vs. Plzeň - vítěz Plzeň@2.15 @4/5

Dlouhodobé sázky zas tak často nesázím a pokud ano, tak pouze pokud vidím velkou value. Tu vidím v tomto duelu, kde fair kurs na Plzeň bych vypsal cca. @1.5
Plzeň se na začátku sezóny prezentuje sympatickými výkony, přes léto nepřivedla žádné větší posily (kromě trenéra Vrby) a stabilně hraje na špici naší ligy. Ačkoli nejsem úplně přesvědčen o tom, že trenér Vrba Plzeň posune někam dál, ale i kdyby Plzeň hrála stejně jako v minulé sezóně a nezlepšila hru, tak to podle mě bude na Spartu stačit. Od Plzně aspoň tak nějak víme co čekat.
Sparta naopak překopala co se dalo, jenže evidentně to nedělá zatím dobrotu. Tým mi ani nepřijde dobře poskládaný, Spartě chybí tvůrce hry. Nechápu, proč přivedli tolik defenzivních hráčů a například veterána Janka. Problém Sparty vidím v záloze a i na trenérské lavičce. Stramaccioni nedal Spartě zatím žádnou tvář a vidím velkou šanci na to, že na Spartu sedne psychická deka a bude dále ztrácet body. Může se stát, že si to po pár kolech sedne, ale mezitím může Sparta poztrácet tolik bodů, že už se těžko bude do hry o titul vracet.

Lejdinka | 2.8.2017 14:25
Ja som si zas zahral,ze od 1.1.2018 bude mat Sparta noveho trenera za 3,5. Ked im to nepojde tak po 5 kole sa moze porucat aj zo svojimi poradcami....
Králbramborovýchlidí | 2.8.2017 09:04

Tip! Plzen - FCSB | Datum zápasu: 2.8.2017 20:15 | Tip: Hosté 5 a víc rohů | Kurz: 1.85 | Vklad: 3

Králbramborovýchlidí | 2.8.2017 22:04
KO
Králbramborovýchlidí | 1.8.2017 23:12

Tip! Plzen - FCSB | Datum zápasu: 2.8.2017 20:15 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 2.05 | Vklad: 3

Králbramborovýchlidí | 2.8.2017 22:04
OK
beast95 | 1.8.2017 22:07

Tip! Karpaty Lvov - Stal Kamianske | Datum zápasu: 5.8.2017 16:00 | Tip: Karpaty Lvov | Kurz: 1.7 | Vklad: 3

beast95 | 5.8.2017 17:57
3-1 ok