Zápas: FC Dosta Bystrc – Kníničky – FC Slovan Havlíčkův Brod
Tip: X2
Kurz: 1,91
Sázkova: Tipsport
Stake: 4/10
Soutěž: Divize D, Česko
Kdy a kde: 26.8. 2018 v 16:30 Stadion Pod Přehradou (2,200)
Bystrc – Loni ještě tým hrající Jihomoravský krajský přebor. Sice Dosta skončila na čtvrtém místě, ale dostala nabídku na divizi, a tak na ni kývla. Čtyři roky se o ni marně pokoušela, vždy se našel někdo lepší. Už loni ty výkony nebyly bůhví co, asi bylo něco shnilé ve státě Bystrckém. Několikrát jsme se byl podívat a musím říct že jsem byl dost v rozpacích. A to ještě po konci sezóny skončil trenér Danihelka a tým nově vede bývalý hráč Bystrce Kasálek. Tým navíc v létě opustilo 9 hráčů. Sice se to podařilo nějak doplnit, ovšem nabídka na Divizi přišla právě v den kdy se uzavíraly volné přestupy a tým se tak nedokázal posílit ne tak do počtu ale do kvality. A na podzim bude rád za každý bod. Už první zápasy naznačily, že to bude možná těžší než se čekalo. Dvě prohry doma se Žďírcem (0:1) a v Polné (1:2). V Břeclavi remíza (1:1) po tragické první půli kdy měla Bystrc dostat tak čtverec. Ovšem tragicky skončil zápas MOL Cupu v Rosicích (přední tým Divize D), kde dostala Bystrc potupných 8:0!!
Havlíčkův Brod – Tohle je naopak tradiční účastník Divize. Loni se teda zachránil se štěstím, ne tak bodově protože na předposlední Třebíč měli náskok 14 bodů, Ale po konci Tišnova, který šel automaticky dolů se zachránili. Kádr, co vím se moc nezměnil a ani letos to nebude žádná velká hitparáda. A i začátek soutěže tomu odpovídá. Dvě prohry a jedna remíza, jenže je potřeba konstatovat, že hráli s týmy, které se loni špici (do 7. místa). Tzn se Starou Říší 0:2 doma ještě v posledním kole prohráli s Bzence 1:2 a v Tasovicích díky skvělé druhé půli vyrovnali na 3:3.
Proč vsadit:
Je to sázka na kurz. Podle jde o naprosto vyrovnané týmy – tedy na papíře. Spíš tady spoléhám na sehranost a trenéra, který je v Havl. Brodě delší dobu. Přece jen devět příchodů je hodně a sehrávat se budou určitě nějakou dobu. Fair je podle mě rovina. Já zápas vidím tak na 0:0 1:1… Za zkoušku to prostě stojí.
GL FULHAM