Tak se podělím o můj názor na nějaké ty tipy na TOI (čti - tajm on aijs)
tipů je více, ale rozepíšu jen 2 hráče ČR
TOI v zápase CAN-ČR
Vybral jsem si dva hráče ČR
Obránce Kempný over 23:31 TOI
důvodem je, že budeme hrát na 6 beků…bude se hodně točit tato obrana ve čtyřech útocích. Proti Kanadě bude dost střídání …bude to fičák, navíc Kempný hraje dle mého názoru velice dobře. Chodí na přesilovky a samozřejmě na oslabení, kde může dostat další minuty navíc. Je nevytíženějším bekem v našem týmu a i hráčem.
V přípravě měl proti RUS 21:54 v Rusku, 24:16 v zápase s RUS v ČR a nakonec 24:54 v zápase s mladými U23 v Americe. (zde se už hrálo na 3 obrany).
Pokud nebude zraněn, tak tuto hranici by měl překonat. Kanada nabídne i nějaké to vyloučení a Kempný tam bude a dostane minuty navíc.
Tipsport 1,82 vklad 2,5/5 over 23:31*4*
-------------------------------------
Palát TOI over 17:00
Útočník 2.lajny, chodí na přesilovky a oslabení, takže čas navíc. Jeho spoluhráči jsou Hanzal a Pastrňák. Tito tři si umí udělat i tlak (což možná nebude tak snadné s CAN), přesto věřím, že čas na ledě bude mít větší než je hranice 17:00. Palát hodně herně vyrostl a teď to ukáže. Stačí průměrně něco kolem 5:40 a je tam. Možná 4 lajna nedostane tolik času.
V Rusku měl 16:13, doma s RUS 17:47 a s mladými U23 v Americe 17:33.
Bude to dost těžký zápas. Ale tuto hranici Palát překoná.
Tipsport 1,82 vklad 2/5 over 17:00*4*
-----------------------------------
Počet střel Kanada
Naši v obraně trošku mají problémy. Hodně necháváme soupeře střílet.
S Ruskem to v obraně bylo dobré…Rusům jsme moc střel nedovolili, ale přišel zápas v Americe s mladým výběrem U23 a už bylo vidět, že to bude trošku problém na tom malém hřišti proti dobře bruslícímu výběru, který zná jen menší hřiště. To samé bude platit o Kanaďanech.
Kanada měla v zápasech s USA 43 a 38 střel, proti RUS měli 44 střel.
Naši nechali mladému výběru U23 vystřelit na naši bránu 44 střel.
Čekám tlak Kanady od prvních minut…snad budeme dobře bránit, ale střely tam budou…a já věřím, že se Kanada zase dostane k těm 40 za zápas…hranice 42,5 je podle mne překonatelná pro Kanadu a i když bude Kanada vyhrávat (což snad nebude), tak budou stále střílet…hrají doma a budou chtít ukázat svou sílu.
Tip over 42,5 střel na branku Kanada – tipsport 1,82 1,5/5*4*