WBA - WHU rožky 2-6, under 10,5 OK*7*, West Ham udrzel rohovy prumer na osmi a pokracuje v supr sezone.
WBA - WHU rožky 2-6, under 10,5 OK*7*, West Ham udrzel rohovy prumer na osmi a pokracuje v supr sezone.
Livebet
Tip! Siniakova - McHale | Datum zápasu: 18.9.2016 05:00 | Tip: Siniakova | Kurz: 1.76 | Vklad: 3
Livebet
Pardubice-Tatran 6:7 KO vyrovnaný zápas, vyhrál šťastnější
Jeste jeden tip z divize v sekci fotbal*4*
Tak mi to za chvilku začne, Bayern, Twente a Tromso - ve všech zápasech 2 a více branek :)
Rusi live na sledovacku hcp -8.5/-9.5 KO
3. Q dobra, potom v poslednej za 5 min. 2 body a trapenie do konca...
Nacházím se v sekci fotbal?
Urna99
Susice dneska jede na Dobris mozna poprve bodovat. Uzdravil se pravej bek, pomerne key player minulej rok a stopera bude dneska hrat clovek, co hral druhou ligu. Ma sice roky, ale je to kvalita. Dobris je naopak velmi podobny tym. Taky mlady a maj dve vyhry, s Mariankama, ktery prijeli bez 7 lidi zakladu a Rokycany prvni kolo, kde meli strasny stesti. Je to navic taky novacek a to postupoval z krajskeho preboru z pateho mista, protoze to prvni ctyrka nechtela prihlasit. Naopak Susice to regulerne vyhrala. Dobrisi dnes bude chybet pravy kridlo, pomerne dulezity hrac.
Jirny-Taborsko "B"
ČFL 17:00 - Jirny AH -2.5g @ 1,9 - 4/5
Opet velmi vypeceny tip. Taborsko prestalo davat ligouse do becka a je to na vysledkach pochopitelne videt. Jsou posledni a dostavaji kazdy tyden pridely a to hlavne venku plati dvojnasob. Dostali od Prevysova ctyrku a nebo treba od Pisku, coz je oproti Jirnam jeste o tridu horsi mancaft.
Acko Taborska hralo rano v Sokolove a rozhodne se nestihaji premistit na tento zapas, on to ani nikdo neplanoval. V tomto pripade bude hrat za becko samej mladej a takrka se jedna jen o otazku kolik vlastne dostanou. Jirny jsou famozni, maji formu, zkusenosti a doma je malokdo dokaze jen potrapit. V tomto pripade je fair -3.5 za ten kurs.
Dovolím se představit ať víte s kým máte tu čest :)
Jsme z Brna, je mi 40 a sázím už tak dlouho, že to snad ani není pravda. Tím že jsem z Brna tak fandím Flintě a Kometě pro kterou zpracovávám statistiky, tedy ty oficiální ze kterých čerpá třeba i TV. Komu fandím dál je asi podle nicku jasné.
Dlouhou dobu jsem teď byl nečinný na jakémkoliv sázkařském serveru. Ale tak 4-7 let zpět jsem byl členem i prestižních uzavřených serverů. Někteří tady by mě mohli i znát :) Teď mám více času tak jsem se rozhodl že se o nějaký třeba i zajímavý tip podělím.
Sázím hlavně anglické soutěže, nejraději ty úplně nejnižší. A hokej, český Extraliga, WSM liga :)
Doufám v příjemnou a úspěšnou spolupráci!!
GL FULHAM :)
Doubravka-Motorlet Praha
Divize A - Motorlet Praha money line @ 1.75 - 5/5
Motorlet ma nejlepsi tym v teto divizi. Jasny favorit na postup do treti ligy. Byl sem letos se kouknout na jejich zapas v Ostrove, kde vyhrali 7-0 naprosto bez problemu. Maji dnes k dispozici kompletni tym, ktery je tvoren z velike kvality na tomto levelu. Hraje tu ligovy Rajnoch, v utoku je Jirka Sodoma coz je hrac ligovych kvalit (mladeznicky reprezentant a patri Slavii Praha), Lukas Palko ten hral ve Svycarsku a dalsi ...
Doubravka naopak je tvorena jen z domacich hracu. Tym je pomerne mlady a cca podprumerny pro tuto soutez. Zatim jsou paty a to je zrejme duvod, proc je tam takovy kurz. Jenze je to tim ze porazili dva novacky (Ostrov 4-0 a 7-1 dali Susici, ktera ma vekovy prumer cca 20 let a hraji tam dorostenci). Vyhoda tedy pro nas, protoze ten kurs je TOP a fair je maximalne na 1.35. Motorlet o dve tridy lepsi mancaft. *3*
Tip! WBA - WHU | Datum zápasu: 17.9.2016 16:00 | Tip: under 10,5 rohu | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Tip! KuePa HT - Kiekko-Vantaa | Datum zápasu: 17.9.2016 16:00 | Tip: Kiekko-Vantaa | Kurz: 2.38 | Vklad: 2
Díky za přijetí a malá ochutnávka v sekci HOKEJ :)
Tip na fotbal z anglického pralesa v sekci. Tak snad *4*
Rusom vobec nejde strelba od zaciatku (2/15), teraz mali timeout a snad sa uz ukludnia, hraju ti najlepsi, takze ak mate v live hcp do -10, tak by som skusil :)
a ještě jeden podřadný bet v sekci hokej*4*
Tip! FC Dukla Praha - Bohemians Praha | Datum zápasu: 17.9.2016 15:00 | Tip: Neprohra hostů | Kurz: 2.2 | Vklad: 2