live *3* plna sazka
live *3* plna sazka
live *3*
Sevilla challneger 20:00hod
Behar/Perez vs. Martin/Michon
1 @ cca 1,7 4/5
Martin po dnesnom singli povedal:
Dnes mi moje telo v tom teple vypovedalo službu, aj keď som skúšal zabojovať, nešlo to. Nevládal som udierať dostatočne do lôpt a poriadne sa hýbať. Predošlé dva turnaje a tento som si predstavoval úplne inak, ale taký je život. Ešte skúsim niečo uhrať vo štvorhre a potom sa chcem čo najlepšie pripraviť na Austráliu...
co sa davis cupu tyka nasi letia v sobotu do Austrálie, nevidím najmenší dôvod si veci u Martina komplikovat a zdržiavať sa v Seville*4*
Tip! Cloud9 - EnVyUs | Datum zápasu: 7.9.2016 20:30 | Tip: Cloud9 | Kurz: 1.76 | Vklad: 4
som len cez mobi, ale nieco nove ohladom Aut, ze to slo vyssie? osobne si myslim ze double DD hcp je realny a -17.5 v Coral za 2.62 uz je peknyyy (inde 2.30)...
Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 gólu | Kurz: 1.85 | Vklad: 1
Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: České Budějovice | Kurz: 3.16 | Vklad: 2
K diskuzi nize ohledne Pardubic - na strankach je primo uvedeno, ze Maxwell urcite nebude. Ale podle zmen v kurzech uz to asi vetsina vi..
Tip! Havířov - Litoměřice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: under 5,5 | Kurz: 2.14 | Vklad: 2
tip z MSFL ve fotbale, 4/5
Videli ste prosím niekde vypísané, Kto lepšie skončí? - slovenská tipsport liga. Nikde to neviem nájsť, ďakujem.
livko
livebet v prislusne sekci, Rusko-Lotyssko devatenactky
Xavi este dodatocne diky za vcerajsok*5*
Mahony, Lolo a další baskeťáci. Dneska se mi celkem dost zamlouvá +21,5 na Albánce. Sice ti jsou jaloví, ale Slováci mají mi přijde čím dál horší tým, takže nevidím důvod, aby tam byl tak velký handicap.. jako doma vyhrát asi vyhrají, ale moc bych se divil, kdyby se nezapotili a bylo to o víc jak 12-15 bodů. Můj fér handicap tak těch +15,5. Osobně zatím hraju za 2/5..
nie je 2,65 na wolfsburk proti pardubiciam vela? doma pardubiciam dali 6:0, viaceri ste sa zhodli ze kvalita je na strane wolfsburgu. su tam nejake zmeny v zostave alebo to je iba vonkajsim prostredim ten kurz?
Dám to jen rychle zde, zapas Zhang - Glushko v Dalianu, Zhang se v prvním setu zranila mylsím kotník a je to na ni vidět, zkouší hrát ale nějaké výměny hrát nemůžu, vede ve 2 setu o brejk, ale podle mě Glushko tento set otočí, byla letos mimo, ale tady obhajuje lonské finále
Neco z CFL v sekci fotbal
Tip! Konjuh - Pliskova | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: Hosté a počet gamů: 18 a více | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Sevastova KO, nevidel som ale podľa stats dánka dobrý výkon, naopak lotyska velka bieda *6*