Tip! Hradec Králové - Mladá Boleslav | Datum zápasu: 9.9.2016 17:09 | Tip: Hradec Králové | Kurz: 2 | Vklad: 2
Tip! Hradec Králové - Mladá Boleslav | Datum zápasu: 9.9.2016 17:09 | Tip: Hradec Králové | Kurz: 2 | Vklad: 2
Námet na diskusiu.
Nitra - B.Bystrica - 1 Nitra hrá doma, postúpila do play off CHL z prvého miesta, kde doma porazila aj Stavanger. Fluktuácia hráčov bola minimálna, víťazná os ostala pokope. zato Bystrica skor oslabovala ako posilnila, obranca Sandgren, Šmach, Čížek, Pujacs, najproduktívnejší hráč celej ligy Majdan, kapitán Kytnár, bajaruns, Lucenius, či skúsený Handzuš. Samozrejme je tu bojovník Surový, či strelci ako Kafka a Tománek, avšak Nitra ostala viac-menej pokope, hrá doma, sú v laufe, 1,95 mi stojí za skúšku.
Authom ze sekce OK
Camej a spol nemáte zmapovany ten Beograd v Maďarsku hokej ? Budou dostávat asi nálože bych řekl . Betko uz vypsalo AH -1,5 na Csikszereda @1,85
xavi: co Rusi? 1. zapas doma BaH rozbili, ta bola bez Teletovica, ale aj s nim doma nad Swe len vydreta vyhra...Rus na Nurkica a Teletovica maju protizbrane, zaroven vyrovnanejsi tim a lepsiu lavicku hlavne...
Tip! Donbass - Generals Kiev | Datum zápasu: 9.9.2016 17:30 | Tip: Donbass celkový víťaz zápasu | Kurz: 1.58 | Vklad: 2
Alphen a/d Rijn ITF
Eden Silva - Suzan Lamens, 9.9.2016 - 15:00
Eden Silva money line @ 1.71 (Synot), @ 1.66 (Bet365) - 3/5
Eden Silva vcera porazila favoritku Enache (odds cca @ 4), coz je souperka velmi kvalitni na ITF podnicich. Letos se vracela po zraneni, ale minuly rok na teto urovni valcovala kazdou souperku. Mlada britka je na okuhu o mnoho dele a zna daleko vice tyto faze mensich turnaju. Souperce bylo teprve nedavno sedmnact let, jeji podani ma hodne nizkou rychlost a z toho se bude tezit hodne bodu. Na okruhu je teprve druhym rokem a tento vysledek je vlastne jejim maximem. Tady startuje na wild card a dal muze tezko postoupit. Souperka je silnejsi a zkusenejsi. Odds maji value, fair na maximu 1.45. Normalne bych pridal jeste unit, ale casto se mi stalo v Holandsku spoustu zapasu hodne podivnych, kde figurovali i domaci hraci. *4*
Tip! Rakúsko - Holandsko | Datum zápasu: 10.9.2016 20:20 | Tip: under 145.5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Lemoine 3:6 6:4 0:6 KO, první a třetí set hodně špatná
21275|
Kdo by se chtel dozvedet neco vic o sazeni tak ctete!! Byl jsem znamym pozadam o pomoc pri skoleni, ktere se bude konat v Praze. Skoleni bude na cca 4h a muzete se tam dozvedet v podstate vse co potrebujete k tomu byt ziskovy! Vice info na skolatiperu.cz!! Nebo skrz bannery, ktere se tu od dneska zacnou objevovat *17**17*
tip v sekci tenis, start už v 9h
Tip sekce fotbal. GL *4*
Wozniacki 4:6 3:6 +1,5 setu KO
Evropa-S.Amerika 0:4 over KO
hm,tak mladici hned s nulou,to sem nečekal*15*
Sekce tenis *3*
niečo malo som napísal k NFL, k otváraciemu zápasu, kto chce, nech niečo pridá. Baseball
Tip! Litoměřice-Frýdek | Datum zápasu: 9.9.2016 18:00 | Tip: výhra hostů | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport). Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku P.S.je nás zatím jen 6,čekal jsem větší zájem*15* tak poďme si zahrát*3* Su ochotné věnovat mistrovi pulitra domáci slivovice vlastni produkce*9*
mam otazku v sekcii sazkove kancelare, vopred dakujem za reakcie