Kuci mam slabsi spojeni, nemate nekdo o challengeru Shaghaj kdy by se mohlo zacit hrat tenus? Diky
Kuci mam slabsi spojeni, nemate nekdo o challengeru Shaghaj kdy by se mohlo zacit hrat tenus? Diky
Na mobile mi neukazuje smajliky- ukazuje hviezdicky a cislice a taktiez mi rozne znaky ukazuje pri texte, ale len pri niektorom.
<a style='font-weight:bold;' href=/tips/tip/21259><strong style='background: yellow;padding: 3px;'>Tip!</strong> Salzburg - HV 71 </a> | Datum zápasu: 7.9.2016 19:30 | Tip: over 5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3<br>
Švýcarsko - Portugalsko over OK, trochu v porodnich bolestech*7*
live *4*
*1**5*
Mora - Leksand 4:2 OK*7**4* pěkný kurz
Tip! Salzburg - HV 71 | Datum zápasu: 7.9.2016 19:30 | Tip: over 5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
KHL Omark bude bodovat Ko, Petersson bude bodovat Ok
livko Žejdl gól KO
v 1.třetině spálil mega šancu sám, před gólmanem....
Nezdá se Vám kurz 1,82 ah -1 na Maďarsko proti Faerským ostrovům moc ? Blíž k zápasu nevím nic, ale jen čistě když si vybavím jaké kvalitní výkony předváděli hráči Maďarska na min. šampionátu a že by FAE byly konkurence schopný soupeř se mi věřit nechce. Dle mého to zde může být o 3 goly a nikdo se tomu divit nebude. Jak to vidíte vy ostatní, co k tomu máte blíže ? Start za 15 min. *4**3*
29 minuta a Soci v pohode 4:0 Ok
Děkuji za Soči*4*
Hodonin : M.budejovice po 2.tr over OK
KA Moskva - Dinamo Petrohrad 4:2 OK *4*
Moskva opět jasně aktivnější - střely 36:12, všechny 4 kusy z přesilovek ! jak jsem zmínil, už včera je měli nebezpečné, jen to dneska proměnili...
jedno livko na kukačku*4**4*
Tip! Soči - Chabarovsk | Datum zápasu: 6.9.2016 18:30 | Tip: Petersson - počet bodů nad 0.5 | Kurz: 1.62 | Vklad: 2
Tip! Ufa - Riga | Datum zápasu: 6.9.2016 16:00 | Tip: Omark - počet bodů nad 0.5 | Kurz: 1.59 | Vklad: 2
sekcia hokej *4*
kluci neznáte někdo ofiko výsledek ITF Russian F8 - Davydov - Deviatiarov? děkuji moc
Něco v sekci basket.. start za hodinku a půl! *4*