Live*4*
Live*4*
Petrohrad 1 gól tip ko
Tip! BW Linz - HC Košice | Datum zápasu: 23.8.2016 19:30 | Tip: Košice vitaz | Kurz: 2.35 | Vklad: 3
Dnes po dlhsej dobe tip odo mna :
BW Linz - HC Košice
Tip! Soči - Riga | Datum zápasu: 23.8.2016 18:30 | Tip: Ignatushkin - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 2.55 | Vklad: 1
Tip! Kazaň - Slovan | Datum zápasu: 23.8.2016 18:00 | Tip: Taffe - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 2.42 | Vklad: 1
v Omsku jen jeden gól - Burdasov bude bodovat - Ko
L.Mikulas - Presov 2-10, tak taky extra fail som hadam este na TMB odkedy som tu nezazil *15* , Kulager pohoda 4-0 v poslednej tretine...
Čechov - Voroněž 3:0
1 OK *4*, hcp - 1.5 OK *4* , oba týmy mladý, ale Čechov momentálně v lepší kvalitě, což se výsledkově potvrdilo *11*
Uplně nevím jak to odůvodnit ale mám tušáka že Plzen dnes doma vyhraje. A za málo možná zkusím postup ty odds fakt mimo
Camej nemas pls nejake info z toho Lip.Mikulase? Po 1.tr 0:1, pokukuju po obratce za 2.40 na mikulas podle tveho info
livko turnaj VHL *3*
Hvězda Čechov - Buran Voroněž
start 14:00
tip na astanu za 20 minut v sekcii hokej
trochu hokeja v sekcii
sekcia hokej, este cosi *17*
Krajinovic OK *4*
mozem nieco z futbalu na diskusiu co ma zaujalo? :)
Rím - Porto.....Rimania pod Spalettim v systeme 4-3-3 mali v Porte sance na viacej golov. Doma v lige zvalcovali cez vikend Udinese 4:0 a tak tazko ocakavat, ze dnes budu hrat na bezgolovu remizu. Skvelu formu ma Dzeko, ktory dal jeden gol Udinese a 2x po faule nanho sa piskala penalta, Perotti pridal 2 goly, Salah jeden. Vzadu nebude moct hrat Vermaelen kvoli cervenej karte z Porta a co som nasiel tak aj Manolas sa zranil.
Porto aj napriek prevahe o jedneho hraca v druhom polcase bolo doma jalove vpredu (pozeral som), ich utoky boli nepremyslene a vyrovnali po penalte. Aj v lige cez vikend sa doma natrapili s Estorilom, chudobnym vysledkom 1:0, navyse vpredu Aboubakare a Brahimiho su kritizovani za formu, priestor dostava mlady utocnik Otavio. Co sa tyka absencii, tak nasiel som, ze zraneni su obranca Martins a stredopoliar Quinteiro.
Rimania do vylucenia Vermaelena boli lepsim timom v Porte a keby vyhravali 2:0 do polcasu, nikto by nemohol povedat nic. Perotti, Salah a Dzeko maju vybornu formu, Porto musi vonku strelit gol a hrat otvorenejsie, coz by mala byt voda na mlyn AS a 1.91 sa mi uz paci...felpo k Portu a dalsi nieco k tomu? :)
*3* *3*Krajinovic - Santillan od ejkejej sa uz hra *3*
Tip! Kumkhum - Mertens | Datum zápasu: 23.8.2016 18:20 | Tip: Luksika Kumkhum | Kurz: 2.05 | Vklad: 4
US Open kvaldy Marathon už má nástřely a zároveň ústřely... co takhle spojit síly a v sekci se každý podělit o názory pro jednou?
Tip! Plzeň - Razgrad | Datum zápasu: 23.8.2016 20:45 | Tip: over 9,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3