frolunda KO, prekvapi ma, ze nechytal gustavson ci ako sa pise, sonderjyske OK*7*
frolunda KO, prekvapi ma, ze nechytal gustavson ci ako sa pise, sonderjyske OK*7*
Lievebt finale OH hazena, za minutku prestavka, tak se bude dat pekne ted vsadit
RUS +12.....AH -7 OK *4*
Mirotic 14 pts.....over 12.5/13 OK *4*
pokud někdo stihl plnou nálož u Marathonu na Kulhavého proti Saganovi v nesmyslném kurzu, tak OK *4*. Otázka je, co by bylo bez defektu, takto si to asi ani neužil
M.Marotte - do 6.mista @1.95 OK*4*
Max 4.misto, takze kdo byl odvaznejsi a dal ho i vys, muze slavit :-) a i ty rychle zminene duely proti Cinkovi a Saganovi dosly
live
prisiel som neskoro k prenosu. ako to pls vyzeralo so saganom pred defektom? posuval sa, ci nestihal
sleduje niekto Frolundu?podla stats prevaha hosti, da sa zahrat vyhra hosti?
skusim za menej, ze sagan nebude v top3 za kurz 2, marathon to ma, hoc sice za vela nepustia, no neviem, ci ma nejaku sancu sa tam dostat, podla vyjadreni skor nie
dík*4*
Slavia - Pribram 3:0 over 2,5 golu Ok
koník Trip to Rhodos třetí, takže nějaký malý plus :)
Tip! Sonderjyske - Strasburg | Datum zápasu: 21.8.2016 17:30 | Tip: Sonderjyske | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
deti over KO, z toho 2x neuznany gol zial *11*
jeden koník na dnes ve francouzském Deauville, start v 16:55 *4*
Budeme ted vypinat automaticke obnovovani. Je mozne ze to pada kvuli tomu. Je tu hrozne lidi a zda se ze hosting nestiha. Obnovovat zatim f5 a kdyz zjistime ze to bylo ono tak holt dodelame tlacitko obnovit
Nikola Mirotic (SRB).....Po P. Gasolovi druhy najlepsi strelec Spanielov s priemerom 12.7 ppg a vyse 25 minut na zapas, 40 % uspesnost spoza perimetra. Proti Americanom mal len 7 bodov, ale Americania mali na jeho poziciu velmi solidny matchup a dobre ho strazili. Australcania takyto kvalitny matchup na jeho pozicii nemaju a Nikola by mal mat viacej volnosti, coz by mala byt voda na mlyn. Boj o bronz, opat pojde najmenej 25 minut a moj odhad je 15+ bodov.....over 12.5 pts/13 (prvy Unibet, druhy WH, 2/5)...
livko
pokud někdo zkusil H2H na Paddona, tak OK *4*, ale klikou. V sobotu měl Tanak technické problémy s alternátorem a vynechal 3 erzety, do té doby byl před Paddonem. Ale historie se neptá *7*