Charlie |
20.9.2016 19:48
Víš sám, jednou amíci září, jednou propadnou, kór když je nemá kdo střídat...
xavier |
20.9.2016 20:29
teď myslíš ty ze Svitav :) tak určitě.. nebo si spočítali, že je taky mohou vyhodit a nahradit někým jiným, tak hráli jako o život..
Charlie |
20.9.2016 20:47
jj, máš ale pěkná infa na naši ligu, v sezoně určitě vyvaříš něco stejně..
Charlie |
20.9.2016 20:58
Je pravda, že v Prostějově už minulou sezonu snížili rozpočet, ale ten kádr byl i tak slušnej, letos ani kompletní podle mě nebudou tak dobří jak v posledních letech.
xavier |
20.9.2016 20:58
jj, toho bych se nebál.. člověk musí být pokorný, ale už po léta mi KNBL velice slušně přivydělává na živobytí :))
xavier |
20.9.2016 21:01
Určitě nebudou. Jak jsem psal, díky zachování osy Marko (ten je pro ně momentálně naprosto klíčový) - Palyza - Tomanec to play off dají, ale podle mě budou v dolní polovině té osmičky a to, že by postoupili do SF by byl pro mě malý zázrak.. i když play off tam je možné všechno.. Dle mě letos finále NBK - PCE.. i když zase uvidíme, co Opava, Děčín (i když tam ta pozice 3 je problém, Bažant a Ježek, to je bída, jakkoli tam může hrát Pomi) a samozřejmě Kolín. Nebýt toho, že Čížák asi zmešká první půlku sezony, tak bych je tipoval i na finále :)
xavier |
20.9.2016 21:02
* na finále Bengovi na lavičce navzdory.. uvidíme, jak tam "hvězdy" ukočírují svá ega, ale takový Kerr, to je pro ně trefa do černého!
xavier |
20.9.2016 21:03
a Opavě tam už roky chybí kvalitní dlouhý a, kdyby někoho takového sehnali (mezi Čechy, bohužel, není moc kde brát, možná P-Bohačík?), to finále mohou hrát taky *2*
2. ctvrtka tragedie...pak jeste nadeje pri dobre serii a dotahu na 55-59 ale pri naslednem vlastnim utoku faul a dal temno....
Charlie |
20.9.2016 21:09
No pro mě je třeba neskutečný, co vybudovali v Opavě z těch hráčů. Kolín by mě mít nějakého černohorce za Číže údajně. Pro me je třeba KNBL hrozně těžká a nejsem si v ní úplně jistej v kolenou. Je mi třeba divný, že takovej Kouřil, kterej by prostě top mládežnickej reproš vlastně v Evropě se neprosadil třeba v tom Prostějově.
xavier |
20.9.2016 21:14
jj Kolín má nějakého 36-letého Balkánce , či Černohorec, Bosňák, či Srb, to zase nevím já.. V Opavě z *ovna upletli bič, ale ono to dost ukazuje, že když se pracuje koncepčně, tak to jde i s omezeným rozpočtem.. a Čouda je pan trenér! Já právě KNBL tipuju už asi 7-8 let a poslední 4 roky to jsou hodně slušné vývary.. samozřejmostí je valuebetting a nakoukání x zápasů ne úplně dobré úrovně.. ale tak já o tom i píšu, takže si všímám detailů, které zase běžný smrtelník ne + samozřejmě se tu a tam ke mě něco dostane :)
A Kouřil vlastně podtrhuje situaci českých mladých baskeťáků.. až na pár výjimek v mládeži jsou super, a pak trága.. se podívej - Šteffel, Peterkovi, Kouřil, uvidíme co třeba Půlpán za rok, dva apod.
Charlie |
20.9.2016 21:21
Pecháček je v ACB teď, tak uvidíme...
xavier |
20.9.2016 21:26
popravdě řečeno, ten si nezahrál v Itálii, natož v ACB.. ale třeba se mýlím..
Charlie |
20.9.2016 21:51
na druhou stranu měl Pecháček snad lepší statistiky než Auda v tom samém týmu v Polsku a Auda myslím hraje s ním i teď v Manrese nebo kde