Tip! Kosice-Slovensko U20 | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: hosté under 1.5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
Tip! Kosice-Slovensko U20 | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: hosté under 1.5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
Pls vysvetlí mi niekto prečo výhra po predĺžení je len za 1 bod? Načo je potom to predĺženie? Len kvôli vzájomnému zápasu?
Palát over OK
Nakládal over KO
střely KO tady jsem hodně naštvaný...naši, tu první třetinu vůbec, ale vůbec nestříleli...26 střel nakonec
Hitchin - Faversham 0:1FT vše KO
podle toho co jsem četl to bylo jako když tehdá hodnotil brankář Petržalky své pocity když tehdá přes Celtic postoupili do Ligy Mistrů.. Jinými slovy: První poločas se hrál na naší půlce, druhý v naší šestnástce!!
Omlouvám se
Tip! Zl.Moravce - Žilina | Datum zápasu: 24.9.2016 19:00 | Tip: Žilina | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Live bet... 3/5 s kursem @2...
Takže vážení. Musím říct, že jste fakt skvělý, protože ve spolupráci s ještě pár lidmi mimo tento web se k dnešnímu dni posbírala skoro celá částka co paní potřebovala. Paní je úplně nadšená a naprosto zaskočená tím, co jste pro ni udělali a moc moc děkuje. Takže za mou osobu vám všem VELKÝ DÍK ! P.S. je vidět, že banda gemblerů je plná super lidí *5*
Taky namet na livko zapas greckej ligy Asteras-PAOK... hostia pohodovo vedu 0:2 a v 45. minute dostal domaci hrat cervenu kartu. Na rohy 2:5 a ze PAOK zahra prvych 7 rohov je kurz 1.4.... nechce sa mi verit ze pri 45 minutovej presilovke top muzstva ligy proti priemernemu by nedali 2 rohy.
Benneteau easy OK
Live 3,5/5
Sekce hokej, střely na branku :).
Jablonec 1-0 tezke ko
Livebet Třinec U21-ML Boleslav U21 0-0 neprohra domácích OK*4* ale asi s velkým štěstím podle onlajnu hosté lepší i v 10..
MarkWilmork ban jdi si nadávat jinde a už minule jsi měl myslím nějaké problémy..
Jestřábi Omsk - Sarmaty Orenburg 5:1 OK *4*
podle očekávání rozhodla kvalita útoku Omsku, opět výborně zachytal Lobachyov ! čelil 40 střelám !! to jsem určitě nečekal a je to velký překvapení *3* nicméně kvalita útoku Orenburgu je bídná, Omsk si vzal 29 střel a 5 kusů tak nějak v pohodě...
Livebet sekce, sazka 5/5
Livebet Juniorka start 14:00 *4*