Tip! Lausanne - Bazilej | Datum zápasu: 21.9.2016 20:30 | Tip: Obaja gol + over 2,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Lausanne - Bazilej | Datum zápasu: 21.9.2016 20:30 | Tip: Obaja gol + over 2,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Možná blbej ale dotaz...
Jak se dá dostat k sekcím když jsem na mobilu??*3**3*
Karvina 3-1 OK
Něco jsem zplodil v sekci FOTBAL! Btw nevím jestli se to tu dá někde přidat nebo to mohou jen "vyvolení" :)
Tip! Jestřábi Omsk - Sarmaty Orenburg | Datum zápasu: 19.9.2016 13:00 | Tip: Jestřábi Omsk | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Juniorska liga v sekci fotbal, od 11:00
Za hoďku tenis v sekci*4*
Sázka na Kolumbii a Argentinu do 2. místa ve skupinách A a E na MS ve futsale OK *7*
koivu i ekblad KO
Dnes sa ospravedlnujem za NFL, oba tipy o parnik KO, to je des
Střely ze sekce hokej OK *4*
Tak nevím, jestli nám ty střely (SWE x RUS) napočítali nebo ne :D. V zápise zůstalo svítit 28:29, i když nevím kde to nabrali, když vteřinu před koncem to bylo 25:27 :D.
Počet střel SWE over OK*4*
Malkin TOI over 18:01 OK*4*
kuřátka pojďte do ohrádky*7*
oba dle předpokladů
Jeden LIVE na MLS po stopadesáti letech
Sorry trochu off topic, no nečítal niekto niekde vyjadrenie amerického trénera po zápase s výberom Európy? Hľadal som i nejaký záznam tlačovky no bez úspechu...
live dalsi tvrde KO a to na mym oblibenym tymu, takze velka omluva a slibuju že si dam zas od live sekce nejaky cas klid*13*
Esp-real 0:2 ko druhy polocas esp skoro nic nepredvedl, meli to dat v prvnim
Livebet KO
(Sice je teprve poločas, ale tohle otočit nepůjde...)
Ja opet ojedinele tenis v sekci tenis na zitra ... jen chci objasnit muj styl sazeni na tenis ... pouze ITF a nebo zapasy s infem na ceske nebo slovenske tenisy.... jinak pouze cesky a slovensky fotbal, pote cesky hokej nizsich kategorii ... toho vseho jste si mohli vsimnout, jen abych uvedl napravou miru ... Estonsko okrajove
LIVE tezke KO, skoda brzkeho vyrovnani, kteremu podle me predchazel jasny slapak. Ale jinak MLS narozdil od lonska pro me letos ztratova, furt mi to hrajou naopak, necham ji byt. V live sekci jeste posledni bet na Brazilii a pak uz to necham lezet.