Camejo ten Janow odkial maš alebo jak to skončilo ? Ajoie 3-6 win krasna praca hazi !
Camejo ten Janow odkial maš alebo jak to skončilo ? Ajoie 3-6 win krasna praca hazi !
FAC Wien – FC Blau-Weiß Linz 2_1 FT
výhra domácích, bet OK
*7*
*9*
Uhelky - Ďáblice 2:1
1 OK *4*, over 2.5 OK *4*
i přes červenou to zvládli ! *11*, kdyby jí nedostali nasypali by jim víc
prosim vas ten hokej od haziho..Naprzod Janow – Lusitzer Fuchse 19:00 aj našiel niekto livko ? alebo iba FT bude ?
LIVE
Zajtra o 17:00 začína cyklistická Vuelta, mám napísať nejaké malé preview či tu cyklistiku nikto netipuje ? *8*
Oficiální sestavy k FAC - BWL :
FAC : Alex Schläger (4/0) – Becirovic (4/0), Deutschmann (5/0), Kreuzriegler (5/1), Kröpfl (5/0) – Tursch (4/0), Viertl (5/0) – Flavio (4/0), Sahanek (5/2), Grbic (5/2) – Markoutz (5/0)
BWL : Binder (1/0) – Maier (5/0), Gabriel(5/0), Huspek (5/0) – Kerschbaumer(5/0), Krennmayr (5/0), Ante Anic (1/0), Jackel (5/0) – Goiginger (5/1) – Kreuzer(5/0), Renner (5/1)
Takže pořád kursy favorizující hosty nechápu...
Golaso *11* asi to nude este lemu zaujímavé *2*
Uhelky 6 min. červená "slušná práce" *13*
live *4*
Maďarsko-Rusko 12:12, over v poklidu OK*8*, dneska fungovaly přesilky, jdu na rozstřel, Rusky vyrovnaly 2s před koncem
FAC u Pinny aktuálně @3,33, takže jsem si přisadil (a doplnil v sekci Fotbal).
*7*
Mateeeeeej! Parádne si rozložil sily. Olympijský víťaz - Matej Tóth. tip OK *4*
Ne tak rozsahle ale sekce fotbal na zitra*4*
Dva tipy sekce hokej po 100 letech *4*
Do sekce fotbal jsem přidal druhý víkendový tip *8* Aktuálně tak v sekci naleznete:
Sobota: Nea Salamis - Apollon
Neděle: AEL Limassol – Anegennisi Derynia
Večer odepíši všem na Vaše zprávy ohledně této soutěže *8*
hm, turnaj v Ulme za ucasti GER, FIN, POL a RUS a prvi dvaja sa stretnu dnes. Nemci sa pripravuju na kvalif. ME, ktora pre nich zacina 31. 8. proti Danom a do Ulmu pozvali na tento turnaj solidny roster. Fini, naopak, nemusia hrat kvalifikaciu, skusaju aj novych hracov. Stretli sa zaciatkom augusta, Fini vyhrali 86:79, ale tam Nemci nemali taky tim ako teraz na domacom turnaji, hcp -3.5 mi pride prijatelny za mensi vklad.....ak ma niekto nejake doplnenie, ja som cerpal z: http://www.basketball-bund.de/news/teams/a-herren/dbb-herren-ergo-supercup-steht-tuer-165397
Detva-DVTK uz som mal napisane KO, ale v poslednej skunde gol na 4-2, takze over OK (hoc v polke zapas uz bolo 3-2) *7*
Tip! Maďarsko Ž-Rusko Ž | Datum zápasu: 19.8.2016 16:20 | Tip: Over 18.5g | Kurz: 1.85 | Vklad: 4