V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden tip z Rakouska *16*
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden tip z Rakouska *16*
prispevok od oliben po dohode zmazany: mas tu poslednu sancu guja...
Uhelné sklady - SK Ďáblice (Pražský přebor - 5. liga bet365)
video-reportáž ze zápasu Ďáblice - Měcholupy
https://www.youtube.com/watch?v=rkcyIuIF6J4
tip na víťaztvo M. Tótha v sekcii *4* poď Matej!
Tip! Relay. 4x100 m. Women. | Datum zápasu: 20.8.2016 03:15 | Tip: USA - Winner | Kurz: 2.85 | Vklad: 1
První tip na Cypriot first league - fotbal. Dotazy k dalším zápasům rád zodpovím do zpráv. A na víkend mám ješte další tipy, které přihodím do "mlýna" *8*
amíci už mají 100 medailí, mega over stake na 99 a víc celkem v klidu OK *4*. Tady se sluší klukům od tipáče poděkovat *7*
nazdar borci.....chcem sa opytat ako je to s atletikou, dnesna chodza ? ak chodec nedokonci preteky alebo z nich bude vyluceny vklad sa vracia ako void alebo je to nevyherne ? DAKUJEM *15*
R. Crouser - víťaz | OK *4*
T. Walsh 1-3 | OK *4*
D. Birkinhead do 7. miesta KO | 10. 20,50m
Bukowiecki - Majewski | Bukowiecki | KO | Tak tu ma to veľmi hnevá, pretože jeho prvý pokus letel za 21m. Pričom Majewski 20,72m. Totižto sa dotkol rukou vrchnej časti a neuznali mu to, ale bolo to len o chlp. Výkon lepší, inak ostatné pokusy neuznané.
A Crouser olympijský rekord, 22,52m!
Tip! Esbjerg - Zug | Datum zápasu: 19.8.2016 19:00 | Tip: Zug | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Ak si pamatate zapas Astana a Cinania *11* http://www.hetrik.sk/sialenec-ryspayev-dostal-za-napadnutie-v-pripravnom-zapase-dozivotny-trest-video/1-4282
Z fanúšikovského hľadiska ma to síce mrzí, ale tip zo sekcie 0:4 ok. *4*
K atletice bych doporucil sazku na Zuzku Hejnovou, ze dobehne v case pod 53,99 za kurz 1,7. Sama se citi v pohode a rika, ze se ji tam bezi dobre ikdyz je mokro... Rozbeh vypustila tam mela cas 55,5, v semifinale se o 1 sec. zlepsila, kdyz dobihala taky v poklidu. Finale bude ale jeste o dost rychlejsi. Pocitam ze minimalne o ty pul sekundy to vylepsi... ne-li o vic. Ma velkou motivaci po zraneni ukazat, ze je zpatky kralovna tyhle trate, ikdyz to bude tezky, ale urcite se vyda az do posledniho metru. Zuzka je klidas a ma to v hlave srovnany...pujde si zatim...osobne doufam, ze porazi i Muhammad, ktera je nejvetsi favoritkou. Ma to tipac, ale da se to najit i jinde... ja osobne hraju za 4 jednotky a ma duvera v Zuzku je opravdu velka... tak at to vyjde, jak kvuli ni, tak kvuli tem co se svezou*8**4*
Tip! Shot Put. Men. | Datum zápasu: 19.8.2016 01:30 | Tip: Ryan Crouser - víťaz | Kurz: 2.7 | Vklad: 1
Borci, tipáč má v oštěpu žen podřadnou sázku na to kolik závodnic hodí přes 60 m...no koukl jsem na kvaldu a všech 12 to hodilo - nejkratší je 61,63...
to znamená, že by to měly ženy zase hodit..1,85 *4*
Nu čo dodať..thx vm ....good job*8*
2ako KO - Skella prodl.
Čorič - Nadal 1 5,05 OK *4*
Vsetín-Šumperk 5:0
livebet OK*4*
V sekci tenis nástřel na zítra, ve stručnosti.