Ružomberok OK
Ružomberok OK
live *3*
Suarez-Navarro uhraje set OK ze sekce*4*
Ahojte, na mobilu se mně zobrazí jen prázdná stránka a v pravém horním rohu rozbalovací lišta, která se ovšem nerozbaluje a nejde nic vidět. Nějaké info jak zobrazit tyto stránky na mobilu ( Apple ) ? Děkuji *5*
Tip! Litvínov - Znojmo | Datum zápasu: 9.8.2016 17:00 | Tip: over 4,5 gólu | Kurz: 1.55 | Vklad: 1
Mahony máš tam komenty u basketů.. *7*
ešte pred 2 dňami ked si sa ručne odhlásil tak si tam potom mal prihlasiť na 14 dni teraz ale ked sa ručne odhlásim tak tam mám "Pouze dočasné přihlášení (30 minut)"
staliku kde je inak ta moznost prihlasit na 14 dni ? vzdy ma asi po 30min automaticky odhlasi z mobilu aj z PC a nikde tu moznost nevidim *10*
Chlapy jsem na mobilu a nemůžu najít jednotlivé sekce tenis fotbal atd.poraďte dik
Jinak teda tohle asi smáznete, ale napsat to musím - s tou Sáblíkovou jsou to neskutečný hovada...
*10**15*
V sekci Fotbal jeden tip ode mne na dnes z Německa
(kvůli tomu nesmyslnému omezování počtu znaků je to rozděleno do víc příspěvků...)
nevím, jak jste na tom s limity, ale Marathon drží pěkný kurz 1,71 na over 5,5 v zápase Budějovic s vítězem asijské ligy Anyang Halla. V zápase očekávám hodně gólů, v asijské lize padá hodně gólů, budějky by si taky měly zastřílet. Za mě 3/5 *4*
rozumíte někdo judu? Na Krpálka jako vítěze do 100 kg je rozpětí od čtyř do osmi. Dokáže někdo zodpovědně říct, který kurz je správně?
sekcia basket
sekcia hokej, doplnena *3*
Nejake navrhy na memorila IH hokej? Svycari vcera bida, od USA by mohli dostat podle me zase pridel,usa v powlednich letech tradicne velka sila.Nasi souboj s Finama tezko rict a Rusko-Kanda tam se mi vice libi Kanada @2.00, ten vyber je podle kvalitnejsi,byt teda kanada proti slabsimu slovensku az po prodl 3:2
Tip! Servette-Mnichov | Datum zápasu: 9.8.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2 | Vklad: 2
ještě jeden hokej v análkách
Čosi aj odomna v hokeji
Problem s tipy programátor intenzivně řeší. Budeme informovat až to bude ok.