Taky gratuluju k novemu webu. Nevim jestli se to tu probiralo, ale budou sekce nejak barevne odlisene dle sportu? A taky barevne Tipy nebo u tipu napsane jaky je to sport?
Taky gratuluju k novemu webu. Nevim jestli se to tu probiralo, ale budou sekce nejak barevne odlisene dle sportu? A taky barevne Tipy nebo u tipu napsane jaky je to sport?
Ahojte. Gratulka k novemu webu. Len za mna taky dotaz. Ja som tu doteraz neobjavil jednotlive sekcie. Som cez mobil a neviem kde je problem .Ked tu spominate tipy v jednotlivych sekciach a mne to chyba asik. Viete mi poradit. Dakujem.
Tip! Martin - Frýdek Místek | Datum zápasu: 10.8.2016 18:00 | Tip: Martin | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
Mahony, lolo, či někdo další.. ještě řeším dilema koho zahrát over z rozehrávačů Francie.. o tom, jak Miloš umí (chce) bránit, všichni víme. Druhá věc, že tam je Markovič a ten v obraně není vůbec špatný. Moje úvaha ale přesto je, že dneska Frantíky potáhnout De Colo a Parker a ještě markantněji. Nabízí se Tony, on to bere dost na sebe, ale zase pro De Cola hovoří centimetry navíc.. oba budou mít solidní porci minut.. nějaké nápady?
sekcia hokej *3*
Rugby7 Keňa - Japonsko
Betko vypsalo Japonce jako dogy, Japonci porazili All blacks od kterých dostala Keňa rozdílem 23 bodů. Od Británie dostala Keňa o 24 bodů, Japonci hráli s GB vyrovnanou partii a prohráli o 2 b.
tip Japonsko @ 2,1
vklad 4/5
ATP Los Cabos
Nesledoval v noci nekdo zapas Donaldson-Bennetau? Donaldson mel zapas jasne pod kontrolou 1:0 a 5:1 ve druhem, a jeste prohral snad bez udrzeni servu.Jestli tam nebylo treba zraneni? Mne prijde benetau spatny, tak jestli pristi kolo zase proti nemu.Diky
Camej,Matej
jak je na tom Martin? Loni bída,8.flek v už tak slabé slovenské lize asi to letos o moc lepši nebude. Frýdek je farma Třince,sice herni praxe je jednoznačně na straně Martina,pro FM prvni zápas. Na druhou stranu jsou již nějací hráči z Třince a třeba Rufer,Meidl nebo Ciencala by měli slovenskou ligu v pohodě zvládnout. Nějaká sázka směrem na FM mě dost láká....
Opelka - Stakhko prvni set TB over OK *4*
NIG 80 pts.....TT under 66.5 KO
ARG +8.....AH -2 OK *4*
Halifax - Altrincham 2:2 výhry domácích Ko *10*
mahonko tak U17 ČR 5:1 a peníze doma*9*
Tip! Graz - Stavanger | Datum zápasu: 10.8.2016 18:00 | Tip: Stavanger DNB | Kurz: 1.79 | Vklad: 2
celkom unikát sa Serene teraz podaril, mala advantage pri svojom podaní a 3roma DF za sebou ešte prehrala ten game *2*
tip sekcia fotbal
jestli dobře počítám tak, NZ - Francie fotbal ženy,stačí oběma remíza k postupu. Ale asi je tam dost velkej výkonnostní rozdíl. Nicméně Zélanďanky to asi zvřou a budou hrát na bod, kurs přes 5..
Reading-Plymouth 2:0 - OK *4*
Ešte v sekcii fucik...Fidzi-Nemcko..doplnte názor please kto ich videl hrat..
sekce hokej na zítra*4*
over v Polsku OK, hoc sa hralo 2x30 min a taktiez Pavlodar - Nitra OK
Oswiecim KO, hoc nebol slabsi a co sa tyka Gapu stale sa caka na vysledok a vsetky moje zdroje doposial zlyhali *17*