Tak kdo zkusil počet branek na Frýdek tady z diskuze,má na začátku 2.třetiny vymalovany *4*
Tak kdo zkusil počet branek na Frýdek tady z diskuze,má na začátku 2.třetiny vymalovany *4*
Ten match od Tomsa livko asi nikde neni ze ? Aj na futbole FT ONLY *9*
kluci nekdo livko na hokej SKALICA - HODONIN ? Nemuzu vubec najit :-( , dik *4*
Pánové, jaký máte názor na utkání našich holek s Italkama ? Lucka po viróze, včera to bylo celkem znát. Vyřazení Williamsek moc vážně neberu, rychlé vypadnutí jejich či Djoka beru spíš jako potvrzení zoufalého zázemí těchto OH (si rvu vlasy, že sem včera nedal tu Svitolinu). 1,55 nic moc, ale Italky silný...
Kde můžu sledovat průběžný výsledek slovenského poháru Selce-Bardejov...?
Tip! Brazílie-Srbsko | Datum zápasu: 11.8.2016 00:30 | Tip: Over 19,5g | Kurz: 2 | Vklad: 3
Zdravičko, nevie niekto kde zistim polčasovy vysledok FCPA-Skalica ?
Diky *3*
Dotaz v sekci Sázkové kanceláře *8*
Japonsko smetlo Keňu v ragby tady s diskuze
tip OK*4*
Tak sestava Frýdku v Martině celkem dost solidní,v brance Šimboch,to sem nečekal,v obraně již posila Kania,Roupec nebo mladé Doudera. V utoku Meidl,Kanko,Ciencala nebo talent Kovarčík,škoda že není i Rufer. V pruběhu zápasu se bude dát vsadit počet branek na hosty,aktuálně prematch má jen Unibet 2,5 @ 2,live bude mět Tipáč i betko *4*
tip LIVE z pohara
Tip! Kalpa - Saipa | Datum zápasu: 10.8.2016 17:30 | Tip: over 4,5 gólu | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
jeden tip v sekcii tenis, GL *4*
otázka v SK
chalani, nevie mi niekto poradiť , kde najdem tenisové stats z jednotlivých zápasov z Ria, kedže na matchstats.com, to nie je , diky *4*
over 3,5 idem do toho za medium, gl tome *4*
V tipech dánský pohár
Tip! K-Vantaa - Jokerit Helsinki | Datum zápasu: 10.8.2016 17:30 | Tip: over 5.5 gólů | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
K-Vantaa - Jokerit Helsinki
pozeram na zapas Hermes v Hokki a z cisto statistickeho hladiska ci uz v zajomnych alebo v zapasoch s inymi muzstvami pada drvivu vacsinu over 5,5 a viac, plus toto je prvy ich pripravny zapas, takze by som ocakaval uzivanie si hry... nike vypisalo na over 5,5 kurz 1,8 co sa mi zda prestrelene... no neviem vobec o pohybe v zostavach to jedine ma odradza ale asi za menej skusim
len taka myslienka ka vie niekto viac, zapas Skalica - Hodonin, nike nasadilo 7-k a 20eur? co? to som uz dlho nevidel a predsa to na skalicu pada, 1xbet to vypisalo. Skalica zostupila a bude hrat prvu ligu, ohladom timu nide nic az na 3-4 mena co su byvaly hraci hodonina, hodonin ide z full treningu skusat bude brankarov a pod. Viem, ze hrali min pripravu dost overove zapasy napr senica,trnava 5-3 a podobne, niekto nieco viac? *2*