Livko *3*
tip na Skoky do vody v Riu v sekci ostatní sporty
prosim vas dost často mi skače : Servis Temporaly Unavailaible je to len u mna alebo kazdemu na chvilu nejde web ?
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden zápas z Portugalska
Tip! Sonderjyske-Ambri | Datum zápasu: 20.8.2016 14:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
nema niekto nahodou livko na hokej tychy - miskolc? vsade hladam a zatial som nic nenasiel,vdaka
niekto, kto sleduje tu nasu sranda futbalovu ligu? :)
Slovan - Zilina.....mal som moznost vidiet Slovan 4x v telke v tejto sezone a reval som - reval som od smiechu, co oni (ne)hraju - bez myslienky, bez napadu, bez srdca - pobrali do timu hracov v lete, ktori sa neuchytili ani v 3. ligach europskych, no pre nasu ligu su to vraj kvalitne posily - vobec ma nepresvedcili, navyse ten Cypersky "strateg" bolo nieco hrozne. Prevzal to na chvilu nejaky trener mladeze, aj s nim rupli v "Ruzi" 2:3, ked uz bolo 0:3. Teraz zase zobrali nejakeho balkanskeho divizneho trenera, ktoreho nik nepozna - lenze tam treba najprv prekopat tu "kvalitu" v time, moze aj Mourinho trenovat tu bandu nekopov.....ZI podla mna pojde na titul, vedia tam co robia, kvalita na nase pomery slusna, stabilne vykony, pekny futbal a tu nemohucnost Slovana by mohli vyuzit a vzdialit sa este v tabulke.....na nich AH 0 je 2.20! hm? :)
Tip! Ladja Togliatti - Dizelist Penza | Datum zápasu: 20.8.2016 15:00 | Tip: Ladja hcp - 1 | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
Tip! SUI - SVK | Datum zápasu: 20.8.2016 17:00 | Tip: over 7.5 | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
nieco z turnaja v Ulme...
Livko *3*
TIP AKO hokej zeny
štafeta usa 4x100m v suchým triku, díky garbucks *4**7*
SRB +26.....ML OK *4*
cakal som cakal, ako sa tie kurzy pohnu a nakoniec za 2.88 ja skusim Srbov za 1/5 o necelu hodinu.....Ano, Aus hraju vyborne cely turnaj, jedina prehra s USA, maju vyrovnany tim, hlavne backcourt je smrtiaci s Millsom a Dellavedovom, ta strelba je nad 50 %. Taktiez je tam big man Bogut.
Srbi mali tazsiu cestu do 1/2, museli zvladnut derby s Cro. Ale aj oni maju kompletny tim, ktory je schopny konkurovat, vyborne zahrali proti USA. Prave ich velki muzi Raduljica (16.7 ppg) a Jokic mozu Australcanom robit problemy, Jokic je schopny a obratnejsi aj pri strelbe z dialky. Bogdanovic na kridle zase 14.2 ppg a 51.6 % uspesnost strelby, jeho prinos bude dnes dolezity. Samozrejme netreba zabudat na Teodosica (11 ppg, 5.8 apg), ktory to tam usmernuje a ak dnes sa mu podari vecer....Prvy zapas v skupine skoncil +15 pre Aus, rozhodla strelba z dialky si mylsim (o 4 kose viacej pre Aus), inak doskoky a asistencie vyrovnane, no suhlasim, ze Aus je mierny favorit, ale nie s kurzom 1.45...
Maličký preview na Vueltu v sekcii. Ak niekto nejaké otázky tak kľudne správa. *4*
Ajoie OK, Janow KO poláci drželi moc dlouho, uvidíme co tam předvedou zejtra.
stručne popísaný jeden tip v sekcii futbal, štart za polhodinku , GL *4*
Esbjerg - Zug, 3-8 OK, Straubing 3-1 tiez OK , Janow KO *7*
kto skusil, tak GER +9.....hcp -3.5 OK *4*