Ignatik KO, radši bez komentáře, jinak by to bylo na ban
Ignatik KO, radši bez komentáře, jinak by to bylo na ban
,kto si podal tak Nowy Targ vyhral 5-4 golmi v 59 a 60 min *5*
live
LIVE na slovenský pohár *4*
Tip! Ajax - Rostov + Záhřeb - Salcbur | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: 2 x over 1,5 gólu | Kurz: 1.97 | Vklad: 1
nieco v sekcii basket na diskusiu, co sa mi paci a kto sleduje aj zensky turnaj aspon trochu...
Dynamo - Tygři 4:8
jak kurzy, tak zápas celkem divočina *8* betko to vypsalo k mojí radosti zajímavě
Tygři over 0.5 ve 2. tř. OK
Tygři over 4.5 OK to bylo hodně ízy
Tygři hcp - 2.5 OK
Tygři vítěz 2 tř. KO tady to dost "ulítlo", škoda 3.4 bylo lákavých
za stavu 3:3 i za stavu 3:4 pro Tygry se dalo luxusně trestat ! ukázalo se, že Dynamo favorit zápasu byl velký úlet !
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden tip z Rakouska
Mahony - krajanka *12*
Takřka vyhraný zápas v Cincinnati prohrála Karolína Schmiedlová, která nedokázala k postupu do 2. kola dotáhnout skvěle rozehraný zápas Lotyškou Jelenou Ostapenkovou. Slovenská tenistka vedla 6-1 a 4-1 a měla dva brejky v zádech, za stavu 5-4 měla i dva mečboly, ale sadu ztratila. Lépe rozehranou měla Schmiedlová i třetí sadu, v níž vedla 5-2, ale nakonec prohrála 6-1 6-7 6-7.
live *3**3* pár betů k zápasu Dynamo - Tygři, betko má ty kurzy hodně divoký a dají se použít !
Livko *3*
Tip! Sheffield Utd.-Southend | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: Sheffield Utd. PG +1,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Purple máš v analýze chybu máš tam špatný kurz
v sekci ostatni pinec na zitra
Mahony: To tedy jo.. over jsem dotlačil (162,5), ale ruku na srdce, tu by byla s tím tempem spíš smůla, kdyby to nepadlo.. Co říkáš na cokoli na Španěly (od underu 154 po handicap -5,5).. Uvidíme, jak se hýbne Litva, ale 2,34 je taky fajn - pro mě fér kurz na ně lehoučký dog do 2,15. Srbsko je nečitelné, byť si myslím, že to dají, ale ten kurz nestojí za nic. A USA bude beztak o 25, ale do vysokého handicapu už nejdu..
Tip! Atletika muži - výška | Datum zápasu: 17.8.2016 01:30 | Tip: Mutaz Essa Barshim | Kurz: 2.85 | Vklad: 1
jsem v práci, nemám čas sepisovat tip. Stále vidím hodnotu v kurzu postupu Razgradu přes Plzeň. Ano, Plzeň v lize naposledy v klidu za 3 body, ale její výkony jsou jak na houpačce a nezasloužený postup přes Karabach to jenom potvrdil. Bulhaři minimálně poslední 2 sezóny jsou minimálně na stejné úrovni jako Plzeň (pro mě osobně výš), v klidu postoupili přes Podgoricu 2:0 a 3:0 a potom vyřadili CZ Bělehrad 2:2 a 2:4 v prodloužení. Pro mě jsou Bulhaři favorité zhruba 60:40, takže fér mám někde na 1,7. Já jsem podal už dřív, stihl jsem ještě 1,91, ale i současný kurz 1,83 u betka má v mých očích hodnotu. Dají se sehnat i vyšší kurzy. Za mě 3/5 *4*
sekce hokej - tip*4*