Za Plzen dnes Kovarik jen na lavce, coz mi nejde dohromady s tim, že potrebuji dostat mic na utocniky. Je to teda velmi citelny oslabeni pro rohy.. Ale hranice chytnuta dobre, ted uz je 10,5, tak se uvidi.
Za Plzen dnes Kovarik jen na lavce, coz mi nejde dohromady s tim, že potrebuji dostat mic na utocniky. Je to teda velmi citelny oslabeni pro rohy.. Ale hranice chytnuta dobre, ted uz je 10,5, tak se uvidi.
Kumkhum 2:6 4:6 KO
Kovalchuk bude bodovat Ko
Fredi.Bobic banánek
Live*4*
Petrohrad 1 gól tip ko
Tip! BW Linz - HC Košice | Datum zápasu: 23.8.2016 19:30 | Tip: Košice vitaz | Kurz: 2.35 | Vklad: 3
Dnes po dlhsej dobe tip odo mna :
BW Linz - HC Košice
Tip! Soči - Riga | Datum zápasu: 23.8.2016 18:30 | Tip: Ignatushkin - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 2.55 | Vklad: 1
Tip! Kazaň - Slovan | Datum zápasu: 23.8.2016 18:00 | Tip: Taffe - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 2.42 | Vklad: 1
v Omsku jen jeden gól - Burdasov bude bodovat - Ko
L.Mikulas - Presov 2-10, tak taky extra fail som hadam este na TMB odkedy som tu nezazil *15* , Kulager pohoda 4-0 v poslednej tretine...
Čechov - Voroněž 3:0
1 OK *4*, hcp - 1.5 OK *4* , oba týmy mladý, ale Čechov momentálně v lepší kvalitě, což se výsledkově potvrdilo *11*
Uplně nevím jak to odůvodnit ale mám tušáka že Plzen dnes doma vyhraje. A za málo možná zkusím postup ty odds fakt mimo
Camej nemas pls nejake info z toho Lip.Mikulase? Po 1.tr 0:1, pokukuju po obratce za 2.40 na mikulas podle tveho info
livko turnaj VHL *3*
Hvězda Čechov - Buran Voroněž
start 14:00
tip na astanu za 20 minut v sekcii hokej
trochu hokeja v sekcii
sekcia hokej, este cosi *17*
Krajinovic OK *4*
mozem nieco z futbalu na diskusiu co ma zaujalo? :)
Rím - Porto.....Rimania pod Spalettim v systeme 4-3-3 mali v Porte sance na viacej golov. Doma v lige zvalcovali cez vikend Udinese 4:0 a tak tazko ocakavat, ze dnes budu hrat na bezgolovu remizu. Skvelu formu ma Dzeko, ktory dal jeden gol Udinese a 2x po faule nanho sa piskala penalta, Perotti pridal 2 goly, Salah jeden. Vzadu nebude moct hrat Vermaelen kvoli cervenej karte z Porta a co som nasiel tak aj Manolas sa zranil.
Porto aj napriek prevahe o jedneho hraca v druhom polcase bolo doma jalove vpredu (pozeral som), ich utoky boli nepremyslene a vyrovnali po penalte. Aj v lige cez vikend sa doma natrapili s Estorilom, chudobnym vysledkom 1:0, navyse vpredu Aboubakare a Brahimiho su kritizovani za formu, priestor dostava mlady utocnik Otavio. Co sa tyka absencii, tak nasiel som, ze zraneni su obranca Martins a stredopoliar Quinteiro.
Rimania do vylucenia Vermaelena boli lepsim timom v Porte a keby vyhravali 2:0 do polcasu, nikto by nemohol povedat nic. Perotti, Salah a Dzeko maju vybornu formu, Porto musi vonku strelit gol a hrat otvorenejsie, coz by mala byt voda na mlyn AS a 1.91 sa mi uz paci...felpo k Portu a dalsi nieco k tomu? :)