V sekci Fotbal ode mne jeden zápas z Portugalska na dnes.
V sekci Fotbal ode mne jeden zápas z Portugalska na dnes.
camej, elli k tomu hokeji 4:0 po 1. tř. co je jasná převaha , betko 2 tř. na Švýcarky -0.5 za 2.15 to jako vážně ?? názory
Tip sekce fotbal *4*
Tip! Shaunae Miller - vítěz | Datum zápasu: 16.8.2016 03:45 | Tip: Shaunae Miller | Kurz: 2.62 | Vklad: 2
Tak ako sa pýtal bukino na medaile Austrálie tak by ma zaujímalo či Cína nazbiera ešte 40 (aby tip ušiel). Podla mojho laickeho odhadu si myslím, že to nedajú nakolko v atletike asi nemajú kde.
tip atletika
Dynamo - Khimik po 60 min. 3:3 KO
tip sekce Volejbal*4*
tip sekcia futbal 4/5 *4*
Otázka pre hokejových odborníkov:
Kurzy na over 4,5 v zápase Jokeritu s Čerepovcom na unibete dosť poskočil z 1,8 na 1,95...na tipsporte zasa klesá...uvažujem o využití tohto posunu...
Ako vidíte tento over?
*6*
Tip! 400 m. Women. Top 3. | Datum zápasu: 16.8.2016 03:45 | Tip: Shericka Jackson | Kurz: 2.8 | Vklad: 2
Tip! Ymer- Kolář | Datum zápasu: 15.8.2016 16:30 | Tip: Ymer | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
otazka v SK pre tych co su registrovani v Nike,dakujem
Baskeťáci, 164 lajna na Brazílii s Nigérií v zápase, v němž jde o všechno? To mi přijde trochu moc.. čím jiným to chtějí Brazilci vyhrát, než kvalitní obranou? A nigérii taky nebudou ty trojky padat tak, jako s Chorvaty apod.. Já osobně si under dám
Starcraft v sekci, start 13:00. Pouze u betka.
Ma ta Australia este sancu ziskat 19 medaili, ci po plavani uz neni kde?*11*
Cirstea 5:7 6:3 1:6 hcp +3,5 KO, tak tohle je zase výsledek*13*
400m -Report.
La Shawn Merritt 1-2 | KO
La Shawn Merritt 1-3 | OK
Merritt - Cedenio | Merritt | OK
Taplin - Khamis | Taplin | KO
Po 17-tich rokoch famózny Wayde van Niekerk v ôsmej dráhe prekonal svetový rekord, 43,03s. Prvá šestica samé rekordy, či už osobné alebo národné.
Tip v sekcii futbal...*4*