taky sem na to koukal a souhlasím, ne že by Pardubice měli v přípravě vyloženě slabý týmy, ale i přesto ty výsledky docela špatenka a jak říkáš tým není co bejval,obrana se mi vůbec nelíbí třeba, Gregorc, Štajnoch a Marcinko jejich stěžejní hráči loni a jsou pryč-náhrady pofiderní až na Hubáčka, ale to je dříč a ne nějakej sběratel bodů, za mě souhlas, švédskej styl stejně českejm týmům nikdy neseděl
ještě by mě zajímal tvůj názor na Loreskog?jsou schopný držet krok s Libercem?ty odchody Liberce jsou podle mě obrovský a na produktivitě je to v přípravě vidět, letos tam ty goly budou asi chybět, láká mě tady zahrát under5,5 @ 1,94..akorát nevím na jaký úrovni ty noři můžou bejt, je jasný že Libe bude tlačit, ale nemuselo by to bejt tak výrazný
Elliot |
21.8.2016 00:21
Frolunda hraje v nejsilnější sestavě, takže nevím, které hráče myslíš, že mají ještě k dispozici...pokud nebereš jako ty juniory*8*
camejko |
21.8.2016 00:27
elliot myslel som tých, ktorí boli ako "nahradnici" (teraz neviem, či to neboli len mladici) v poslednom zapase, ak som pozrel dobre zostavu bolo ich tam celkom dosť a nebolo to štandardne len 20 hráčov, ale zápis som nepozeral tak možno evysledky to majú zlé *11*
radim taka Plzen sfukla Stavanger a Stavanger nasu Nitru porazil. Lorenskog je taky divny tim, no myslim si, ze Liberec by si mal poradit a Norske timy a under velmi nejde dokopy
Elliot |
21.8.2016 00:29
Frolunda hrála v plné ve Wolsburgu, to jest i s kapitánem Lundqistem.
S tímto týmem nastoupí i v Pcích...jen se změní ve 4 lajně jeden útočník...a možná do branky půjde Bakala.
Elliot |
21.8.2016 00:31
já moc nevěřím, ani Bolce, že porazí Vaxjo...držela se u nich je 1.tř. pak odpadla...Vaxjo je v sestavě silné...hodně posílili na letošní sezónu.
camejko |
21.8.2016 00:37
to moze byt zaujimave, niekedy domace prostredie robi vela, no silu vasich timov velmi posudit neviem