live *3*
nemate nahodou na JYP -Pelitat?dakujem
Johnson 6:1 6:1 Tip Ok *4*
zo sekcie tenis Del Potro - Daniel Taro , 1st set TB, over 9,5 OK *5* *4*
livko *4**4*
Nevím jak si mám dát na mobilu sekci hokej, tak to dam v krátkosti sem.
Tábor - Havl Brod
18:00
Tábor win @ 1,52 bet365 , marathon, 1xbet
Tábor -1,5 @1,90
5/5 full stake
Střetnou se dva tradiční a elitní týmy 2. ligy. Havl Brod ma postupové ambice, ma velmi dobrý tým, který ještě dobře posílil. Dnes ale k prvnímu zapasu nastoupí na 3 pětky bez největších opor minulého ročníku. Jedou mladí kluci.
Tábor bude mít v týmu opory doplněné o novy kluky na zkoušku. Gólman bude chytat celých 60 minut a už to doma budou chtit pomalu ladit. Navíc je to pro ně už druhy zápas, taky výhoda.
Havl Brod jede na první zápas s mladým týmem. V sezóně by měl mít Brod navrch, dnes však zápas ovládnou domácí.
Ako som predpokladal Martin bez opôr. Nehrajú členovia 1. formácie Tabaček, Bílek, Heizer. Tým pádom sa rozpadli prvé dva útoky, ktoré sú najlepšie. Obrana slabota to už tu bolo písané . Košice len bez Nagya, dobrá zostava
něco z hokeje v sekci lehce
Do livka jsem dal tenis,ktery zacina za 15 min*4*
Tak byl nasazen balik uprav. Pokud nekdo vidi, ze jeho chyba co hlasil nebyla opravena nebo si nekdo dalsi vsimne neceho tak prosim poslete mi to do zprav. diky moc!
live Taifun - Amurskie Tygři 1:3 *4*
neprohra OK, SBR OK
Khabarovsk zase dvě přesilovky 5:3 na konci jednu proměnili, ale v tomto zápase byli na trestný více hráči Khabarovsku...ale jinak to zmákli, svojí kvalitu budou mít
Chodov-Hollvikens KO Švédové asi vcera zkoušeli české pivo, hrozny výkon.
Vítkovice - Koniz OK
nebudu to sepisovat, čeká mě trénink, ale info....Mestis příprava JYP-Akatemia - Peliitat, pro oba první zápas, Akatemia solidní sestava produktivní hráči + přišli nový, Peliitat bude zkoušet 8 juniorů !! *3* obě sestavy hooodně mladý, Akatemia lepší, za Peliitat třeba centr 32 let co rok nehrál hokej, předtím hrál 4. a 5. Finskou ligu čili prales, první lajna Peliitat bodově bída.....kdo by chtěl zkoušet, tak se mi dobře jeví over 5.5 a výhra Akatemia, start klasika 17:30
Tip! Sputnik Almetievsk - Irbis Kazaň | Datum zápasu: 11.8.2016 17:00 | Tip: Irbis Kazaň hcp - 1.5 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Izhevsk - Barnaul 7:0 hcp - 2.5, pohodový a očekávaný OK *4*
Barnaul bez šance, tam fakt není nic extra....
Sylsel jsem dobre,ze tenisova ctvrtfinale by mohly byt odehrany v hale? Dost duletity info,ale nemuzu k tomu nic najit.Nevi nekdo nece? :)
live příprava MHL, bet365
Amurskie Tygři SBR 1.95, neprohra 1.58, dnes to můžou urvat
bratranci Škantárovci, dnes očakávam 2 medailu pre SVK ohroziť ich môžu Klauss/Peche, Flor/Houn, Anton/Benzi do 3 miesta by mali zajazdiť, neočakávam 4 miesta a zemiak! v NIKE do 3 miesta 1,55 alebo duel s Bozic/Taljat za 1,47, rád si to rozoberiem, kedže je dosť pravdepodobné, že majú aj na zlato
Ahoj všem. Děkujeme za všechny připomínky k webu. Vše si zapisujeme a větsinu asi i zapracujeme. Web jsme spustili v tomto stavu právě proto, abychom si usnadnili testovani. Rychleji na to přijdou stovky lidi nez my dva. Vzhledem k tomu, že jsme komunita a v podstate za nic neplatite tak nam tato metoda prisla nejlepsi a za tim si stojim *9* Nicmene co jsem tim chtel rict. Web ma spoustu musek jak funkcnich tak designovych, ktere v prubehu nekolika tydnu vychytame dle nasich casovych a znalostnich moznosti. Nasledne se pak pustime do dalsich veci, které máme v plánu. Berte tedy prosim soucasny provoz jako nejake testovaci obdobi, které mozna ted prinasi nektere neprijemnosti, ale az se to vychyta tak myslim bude web vyrazne posunut kupredu oproti stare verzi :)